.

Преносни Тастатура, Долг животен Век Чувствителни Трајни Безжичен Пренослив Тастатурата за M10 FHD Плус 10.3 во X606F(Розово Злато)

Преносни Тастатура, Долг животен Век Чувствителни Трајни Безжичен Пренослив Тастатурата за M10 FHD Плус 10.3 во X606F(Розово

DEN 1809.60

Износот
Во форма достапна за нарачката

Со користење на софистицирана технологија на производство, и може да обезбеди сеопфатна заштита за таблет.Направени од високо‑квалитетни материјали, оваа безжична тастатура е цврсти, трајни, долго‑траен, и обезбедува удобен и замор‑бесплатен текст искуство.Опремени со пенкало слот и чувствителни на допир control panel, на тастатурата може да се одвои, и на изглед е стилски и убави.Погоден за M10 FHD Плус 10.3 во X606 F таблета, и поддршка за системот, кои можат да се користат на многу начини.Отстранлив, преносни, лесен во тежина, лесно да се носат, може да се носи околу, едноставни за ракување и лесен за употреба.Функција : 1. Опремени со пенкало слот и чувствителни на допир control panel, на тастатурата може да се одвои, и на изглед е стилски и убави.2. Погоден за M10 FHD Плус 10.3 во X606 F таблета, и поддршка за системот, кои можат да се користат на многу начини.3. Направени од високо‑квалитетни материјали, оваа безжична тастатура е цврсти, трајни, долго‑траен, и обезбедува удобен и замор‑бесплатен текст искуство.4. Отстранлив, преносни, лесен во тежина, лесно да се носат, може да се носи околу, едноставни за ракување и лесен за употреба.5. Со користење на софистицирана технологија на производство, и може да обезбеди сеопфатна заштита за таблет.Како да го Користите : 1. Го вклучите безжична тастатура holster и притиснете на прекинувачот, на страна од 0 FF НА on.Во тоа време, holster тастатурата ќе започне, и сина светлина ќе го исклучи после 3 секунди.Притиснете FN+C на тастатурата и сина светлина flashes2. Вклучете таблета, се најде во "Поставки", вклучете ги и безжичните и со мрежа, вклучете BT, пребарувате за уреди во близина, пребарување за безжична тастатура на заштитни случај, и кликнете Поврзете (FN+Q W E да се префрлате помеѓу различни системи)Спецификација : Предмет Тип : Безжичен Пренослив Keyboard Material : ABS, PUApplicable Модели : за Леново M10 FHD Плус 10.3 во X6.

Особините

Item Type:
Wireless Removable Keyboard
Material:
ABS, PU
Applicable Models:
for Lenovo M10 FHD Plus 10.3in X6