.

Labuduo за iOS Таблета Воздух Тастатура Случај, Лесни Преносни Touchpad Функција 10in Проширува Зголемена Тастатура Случај за iOS Таблета(Жолт Круг Капа Допир + Кожа случај)

Labuduo за iOS Таблета Воздух Тастатура Случај, Лесни Преносни Touchpad Функција 10in Проширува Зголемена Тастатура Случај

DEN 1156.56

Износот
Во форма достапна за нарачката

10 IN ПРОШИРУВА и ЗГОЛЕМЕНА : 10in проширува и зголемена обработка, таа има повеќе клучеви и пошироко копчињата од обичните 7in тастатура, кои можат да имаат подобро корисничко искуство.УДОБЕН и ПРАКТИЧЕН : Опремени со TPU силикони мека школка.И вграден во пен слот, добар анти‑капка ефект.TOUCHPAD ФУНКЦИЈА : touchpad функција ви овозможува да се ослободи од зависноста на глувчето и да работат на тастатура подобро.ВОДООТПОРЕН и DUSTPROOF : Има карактеристики на лесна тежина, исклучете го тонот на копчињата, водоотпорен и dustproof.Со преносни тастатура, брзо пишување и добра рака чувство.ЛЕСЕН и ПРЕНОСЛИВ : Лесен за носење, многу погодно да се земе тоа да патуваат, може да се користи со паметни телефони, таблети, лаптопи, десктоп компјутери.Функција : 1. 10in проширува и зголемена обработка, таа има повеќе клучеви и пошироко копчињата од обичните 7in тастатура, кои можат да имаат подобро корисничко experience2. Лесен за носење, многу погодно да се земе тоа да патуваат, може да се користи со паметни телефони, таблети, лаптопи, десктоп computers3. Има карактеристики на лесна тежина, исклучете го тонот на копчињата, водоотпорен и dustproof.Со преносни тастатура, брзо пишување и добра рака feeling4. На touchpad функција ви овозможува да се ослободи од зависноста на глувчето и да работат на тастатура better5. Опремени со TPU силикони мека школка.И вграден во пен слот, добар анти‑капка effect How да се Користат : 1. Вклучете го вклучите тастатурата автоматски да го BT function2. Вклучување на БТ функцијата на вашиот телефон или компјутер, и можете да го користите по успешно connection Specification : Предмет Тип : Тастатура Case Keyboard : BT 3.0 : Стандард MICR Interface Effective Оперативен Опсег : во рок од 10 Метри/10.9 yd Modulation Метод : GFSKWorking Напон : 1.8~3.6 v Working Струја : 30 Days Charging Време :

Особините

Item Type:
Keyboard Case
Keyboard:
BT 3.0:
Standard MICR Interface
Effective Operating Range:
within 10 Meters/10.9yd
Modulation Method:
GFSK
Working Voltage:
1.8~3.6v
Working Current:
Standby Current:
0.3~0.5mA
Sleep Current:
Charging Current:
≥200mA
Standby Time:
>30 Days
Charging Time:
Built-in Lithium Battery:
180mAh
Continuous Working Hours:
44 Hours
Button Force:
80±10g
Button Life:
5 Million Clicks
Working Temperature:
-10~55 ℃
Protective Case:
Suitable for iOS Tablet/Air10.5/iOS Tablet Pro10.5 Silicone Case :
Package List:
1 x Keyboard Case   :
1 x Silicone Case :
1 x Charging Cable :
Keyboard with Built‑in Battery Shipped :