.

HAOX Компјутерска Тастатура, Плоштад Keycap Безжична Тастатура RGB Светлото 10in за Таблети за Лаптопи за паметни телефони(Црна, Тајландски)

HAOX Компјутерска Тастатура, Плоштад Keycap Безжична Тастатура RGB Светлото 10in за Таблети за Лаптопи за паметни телефони(Црна,

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Водоотпорен и dustproof, на тастатурата може да се реализира брзо пишување со добра рака чувство.Тастатурата може да се користи со паметни телефони, таблети, лаптопи и десктоп компјутери.Постојат 3 јазици за вас да се избере, имено, шпански, Тајландски и руски јазик.На брусен метал текстура и не се лизга тастатура панел направи тастатура high‑end.По проширува и зголемена обработка, 10in безжична тастатура има се повеќе и пошироко, копчињата за создавање на подобро искуство.Функција : 1. По проширува и зголемена обработка, 10in безжична тастатура има се повеќе и пошироко, копчињата за создавање на подобро искуство.2. На брусен метал текстура и не се лизга тастатура панел направи тастатура high‑end.3. Преносни и ултра‑тенок, тастатурата е многу погодно за вас да се носат на патување или за бизнис патувања.4. Тастатурата може да се користи со паметни телефони, таблети, лаптопи и десктоп компјутери.5. Водоотпорен и dustproof, на тастатурата може да се реализира брзо пишување со добра рака чувство.Како да го Користите : 1. Вклучете го вклучите тастатурата, кратко притиснете го копчето за Bluetooth вклучете за да се поврзете.2. Вклучете ја Bluetooth функцијата на вашиот мобилен телефон или компјутер, го спарите, и можете да го користите по успешната конекција.Спецификација : Предмет Тип : Bluetooth Безжична Тастатура Bluetooth 3.0 : Стандард MICR interface Within 10 Метри : Ефикасно функционирање може да се achieved Modulation Метод : GFSKWorking Напон : 1.8~3.6 VWorking Струја : 30 days Charging Време :

Особините

Item Type:
 Wireless Bluetooth Keyboard
Bluetooth 3.0:
Standard MICR interface
Within 10 Meters:
Effective operation can be achieved
Modulation Method:
GFSK
Working Voltage:
1.8~3.6V
Working Current:
Standby Current:
0.3~0.5mA
Sleep Current:
Charging Current:
≥200mA
Standby Time:
>30 days
Charging Time:
Lithium Battery Capacity:
110mAh
Continuous Working Hours 44 hours :
Button Force:
80±10g
Button Life:
5 million clicks
Working Temperature:
-10~55 degrees
RGB Lighting:
Red, green, blue, light blue, yellow, purple, white
Package List:
1 x Keyboard :
1 x Charging Cable :