.

Плочи Дами Фитнес Barbells Дома Кревање Barbell Поставува Мажите Клеча Rubberized Рака, Земи Barbell Листови Слободно Монтажни (Големина : 20 кг)

Плочи Дами Фитнес Barbells Дома Кревање Barbell Поставува Мажите Клеча Rubberized Рака, Земи Barbell Листови Слободно Монтажни

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

▶【Да ви го најде вистинскиот дом фитнес тренинг】 : Нашата barbell кревање одбор е многу погоден за почетници и искусни корисници да се изврши сила издржливост аеробна вежба, овозможувајќи ви да го најде вистинскиот дом фитнес тренинг, многу погоден за домашна фитнес студио курсеви или Употреба на губење на тежината. ▶【Заштита на животната средина гума пакување и 'рѓа превенција】 : заштита на Животната средина гумени материјал за пакување, не му наштети на земјата, вистински материјал, тежина и надворешното пакување, а се сите гума, ефективна рѓа, не исчезнува, не е лесно да' рѓа, пот, издржливост и пад отпор. ▶【Слободно демонтажа】 : Бесплатна демонтажа, компактни димензии, лесен монтажа и демонтажа, слободни се зголеми, намалување на телесната тежина, плус прачка за вкупно 10kg , 15kg , 20 кг , 25kg , 30kgr. , 40kg. ▶【Хуманизирано дизајн】 : Практична рачка дизајн, barbell конкавна се справи со дизајн, добар рака чувство, погодно позема, стилски и убави изглед. ▶【100% квалитетна услуга】 : Ако имате било какви прашања за овој производ, можете да не контактирате преку е-маил и ние ќе ви одговори во рок од 24 часа.Висок квалитет на иновативни производи и навремено по-продажбата на услугата се нашата вечна core мисија!. Може да се користи со други фитнес опрема за да се постигне соодветност ефекти.Ова е многу погодна за горниот дел на телото вежби.Погоден за trichloride, градите мускулите, triceps и biceps да се подобри издржливост.Ние укажуваат на тоа дека може да се користат различни тежини за да се добијат подобри резултати!- - опис на производот : ^име на Производ : Barbell^Производ во боја : во боја^Производ материјал : гума + железо^Производ големина : 10kg , 15kg , 20 кг , 25kg , 30kgr. , 40kg^Производ функција : Тоа може да се користи со трчање, гира клупи, дигање блокови, чекори, итн.-Ве молиме имајте во предвид : ^Ние само го продаде barbells, другите се само пукање реквизити!^Различни мерни методи имаат малку различни големини.Ве молиме да се однесуваат на вистинскиот производ.^Поради користењето на различни снимање алатки, бојата може да биде мала грешка, а не на квалитет прашање!^Добредојдовте на нашата продавница!Ако имате било какви прашања, ве молиме слободно контактирајте со нас!.

Особините