.

AiRunTech Водоотпорен Мобилен Телефон Торба, 2 Пакет Водоотпорен Сува Торба за Риболов, Создаваат,уметничко Лизгање,Скијање,Ангажманот Универзална Водоотпорен Торбич?

AiRunTech Водоотпорен Мобилен Телефон Торба, 2 Пакет Водоотпорен Сува Торба за Риболов, Создаваат,уметничко Лизгање,Скијање,Ангажманот

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

【IPX8 Заверена】 Нуди водоотпорен/ snowproof/ dustproof заштита за вашиот уред со безбедносно заклучување печат затворање, додека одржување на целосен екран на допир за функционалност. 【Ултра-транспарентно Дизајн】 Кристално Јасна Прозорецот на двете страни, совршен за преземање на слики.И за вашиот критички празник документи како што пасош, билети, и кредит, тоа добив оние покриена, како и. 【ШИРОКО се КОРИСТИ 】 Совршен за на плажа, када, риболов, пливање, пловењето, kayaking, нуркањето, скијање и воден парк активности.Само да потрае и да го користите вашиот мобилен телефон од секаде, без грижи. 【REAT КОМПАТИБИЛНОСТ и ПОВЕЌЕКРАТНА употреба】 Компатибилен со уреди до 6.6 инчи со екстра простор за кредитна картичка, документ за ИДЕНТИФИКАЦИЈА, пари, пари. 【МИР НА УМОТ ПО ПРОДАЖБАТА на УСЛУГАТА 】Ние, Ai Run Tech Тим, да обезбеди живот по продажбата на услугата за безусловно и на сите производи да бидете сигурни дека клиентите уживаат да купуваат нашите производи.

Особините