.

Мултифункционален нерѓосувачки челик керамичка плоча scraper cleaning tool, повеќенаменски нож со scraper за чистење рерна и шпоретот (Farbe : 10pcs)

Мултифункционален нерѓосувачки челик керамичка плоча scraper cleaning tool, повеќенаменски нож со scraper за чистење рерна

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

1. Одличен квалитет.Стаклото scraper позадина отстранување алатка е направен од високо-квалитет 430 нерѓосувачки челик, силни и издржливи, не е лесно да се деформира и да се прекине.Направи стружење процесот на побрзо и поудобно.Опремени со 10 резервни ножеви, кои лесно може да се замени во секое време. 2. Хуманизирано дизајн.Овој метал scraper има ергономски дизајнирана рачка, за 132mm / 5.4 инчи долго, умерена во должина, како и опремени со не се лизга рачка, која може лесно да се чисти мртвите прашина и дамки без држејќи се за рацете, на тој начин заштедувајќи обем на работа и да се Избегне опасноста.Многу погодна за семејна употреба. 3. Безбедност дизајн.Ултра-тенок и затворите-фитинг дизајн, од не ' рѓосувачки челик керамички шпоретот scraper совршено обвива нож, се безбедни за употреба, и не ќе ги намали вашите прсти.Кога не е во употреба, машина може да биде лесно да се повече (заштитна функција) и директно да се замени. 4. Лесен за употреба.Само ја отвори пакетот и се надвор од метал scraper, можете да почнете да ги отстрани ознаки, ознаки и дамки.Нема потреба да се користи шрафцигер при промена на машина, и завртка лесно може да се unscrewed со рака.Само се инсталира на ножот и да го замени. 5. Широко се користи.Остар нерѓосувачки челик scraper (околу 1.6 инчи широк) може да се отстрани дамките на автомобили, пластика, фурна врати, стакло прозорци, керамика и индукција cookers.Спецификација : Главен материјал : не ' рѓосувачки steel Size : околу 132 * 44mm / 5.20 * 1.73 inches Packing големина : за 21 * 7 * 1.6 cm / 8.27 * 2.76 * 0.63 inches Weight : за 86gpacking листата : Нерѓосувачки челик scraper* 1 Replacement нож * 5.

Особините

Main material:
stainless steel
Size:
about 132 * 44mm / 5.20 * 1.73 inches
Packing size:
about 21 * 7 * 1.6 cm / 8.27 * 2.76 * 0.63 inches
Weight:
about 86g
packing list:
Stainless steel scraper* 1 :
Replacement knife * 5 :