.

Тајните Списание август 1939-Мочуриште Лили - Измамени на Љубовта

Тајните Списание август 1939-Мочуриште Лили - Измамени на Љубовта

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Топ романса пулпа објавени од страна на АА Wyn и Аце Публикации.Зачинета добра Девојка Уметност корица има мала површина на забите во долниот десен квартал.Пулпа возбудливиот со поставени фотографии, содржи еден тепањето фотографија.Изгледа слични на претходно код романса стрипови кои АА Wyn објавени во почетокот на 1950-тите.Неостварлив наслов.

Особините