.

Силиконски Spatulas за Nonstick Садови, GEEKHOM 600F Отпорни на Топлина Екстра Голем и Широк Облик Spatulas Гума Turners, Кујнски Прибор за Готвење Сет за Палачинка, Јајца, Риба, Омлет(4 П?

Силиконски Spatulas за Nonstick Садови, GEEKHOM 600F Отпорни на Топлина Екстра Голем и Широк Облик Spatulas Гума Turners,

DEN 623.28

Износот
Во форма достапна за нарачката

【Издолжени и Проширува Силикони Тарнер Spatulas】 Голем отпорни на топлина spatulas сет од 4 прави готвење нервира лесно и забавно.Силиконски Шпатула за не-стап садови е совршен за нервира јајца, палачинка, риба, сендвичи, пици и садови без да се прекрши нив.Сет вклучува : Стандард Шпатула (11.8" x 3.07"); Голем Шпатула (13.1" x 3.9"); XL Круг Дупчиња Тарнер (12.4"x 5.9"); XL Долго Дупчиња Тарнер (13.9"x 3.9"). 【Целосна GEEKHOM Гаранција】GEEKHOM spatulas поставите продава од YXTEC-НИ обезбедува 12-месечен грижете се-бесплатен ЗАМЕНА ГАРАНЦИЈА s нервира, вртење, или кревање на храна, ова GEEKHOM Силикони Шпатула Тарнер 4-Парче сет е професионална и голема помош ви е потребна.Сега можете да направи совршен пица, јајца, omelets, хамбургери, лосос и така натаму да изненади вашето семејство.Забавувајте се во кујната!.Answer : ___________________________ NOTE : . 1. Топлина Отпорни не значи Топлина Доказ.Ве молиме бидете внимателни каде што почиваат се справи и да не го оставиме тоа потпрена топли површини и отворен пламен за долго време!. 2. Не користите оваа шпатула за да scrape остатоците силно.

Особините