.

HIGHEMN Одржување Алатки Поставите Прецизност Шрафцигер Поставува 126/128/160/180 во 1 Рака Алатки Multitool Поправка Алатки на Камерата Очила Телефон Лаптоп Мини Шрафцигер (Бој?

HIGHEMN Одржување Алатки Поставите Прецизност Шрафцигер Поставува 126/128/160/180 во 1 Рака Алатки Multitool Поправка Алатки

DEN 1284.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Професионални Одржување Алатки и Хардвер Алатка Поставува, Сигурен и Издржлив.Trox со дупка : T5 H T6 H T7 H T8 H T9 H T10 H T15 H T20 H T25 H.Pentagonal : P20.8 P51.2 P61.5 P82.0. Хексадецимален : H0.7 H0.9 H1.3 H1.5 H2.0 H2.5 H3.0 H3.5 H4.0 H4.5 H5 H6. Хексадецимален : H1/16 H1/8 Х2/32 H5/32 H5/64 H7/64 H9/64 H3/16. Производи Се Строго Проверени, Пред да Замине на Фабриката.Економски и Практични, Производот е Durable180-во-1 Алатка за Полнење Детали : 140 Шрафцигер + 40 Демонтажа Accessories140 Шрафцигер Bits Phi-llips : PH0000 PH000 PH00 PH0 PH1 PH2 Slotted : SL1.0 SL1.3 SL1.5 SL2.0 SL2.5 SL3.0 SL3.5 SL4.0 SL4.5 SL5.0 Trox : T1 T2 T3 T4 T5 T6 T7 T8 T9 T10 T15 T20 Trox со дупка : T5 H T6 H T7 H T8 H T9 H T10 H T15 H T20 H T25 HPentagonal : P20.8 P51.2 P61.5 P82.0 Hex : H0.7 H0.9 H1.3 H1.5 H2.0 H2.5 H3.0 H3.5 H4.0 H4.5 H5 H6 Хексадецимален : H1/16 H1/8 Х2/32 H5/32 H5/64 H7/64 H9/64 H3/16 POZI : PZ000 PZ00 PZ0 PZ1 PZ2 Tri-точка : Y0.6 Y1.0 Y1.5 Y2.0 Y2.5 Y3.0 Y3.5 Triangle : 2.0 2.3 2.6 3.0"U"форма : U1.7 U2.0 U2.6 U3.0 U8 Square : S0 S1 S2 S3 MID : W1.5 W2.0 W2.5 SIM : 0.8 1.0 Scraper Pry Bar Bradawl : 0.1 0.3 ICS : во PH24 MM Грло : М2.5 M3.0 M3.5 M4.0 M4.5 М5.0 пат М5.5 G3.8 G4.5 ICS Грло : PH2 Small Еден D Мали Pac Man7 Splined21 Splined Single DPac Man Double DTap : Ex1 Ex2 Ex3 Ex4 Ex5 Dr1 Dr2 Dr3 Dr4 Dr5 TAP : Ex6 Ex7 Ex8 Ex9 Ex10 Dr6 Dr7 Dr8 Dr9 Dr10 Magnectic Пикап Малку : U5.0 Pocket клуч : 4# 4.5# 5# 5.5# 6# 7#40 Демонтажа Додатоци 1 x рачка (пластика) 1 x Флексибилни продолжување на окно 1 x Продолжување бар 2 x Tweezers15 x Пластични pry tools 2 x SIM картичка отстранување на 1 x Magnetizer/ Demagnetizer 1 x вшмукување чаша 6 x отворање зема 3 x Малку држачот за моќ screwdriver1 x Y-Форма Handle1 x Завртка меморија mat1 x чистење cloth1 x чистење brush1 x завртка bag1 x шрафцигер 1 x antistatic зглоб strap160-во-1 Алатка за Полнење Детали : 140 Шрафцигер + 20 Демонтажа Accessories140 Шрафцигер Делови : Три точки : Y0.6 Y0.6 Y0.6 Y1.0 Y1.0 Y1.0 Y1.5 Y1.5 Y2.0 Y2.0 Y2.5 Y2.5 Y3.5 Y3.5 Y4.0 Y4.0 Hex : H0.7 H0.7 H0.7 H0.9 H0.9 H0.9 H1.3 H1.3 H1.5 H2.0 H2.5 H3.0 H3.5 H4.0 H4.5 H5 H6 Sl.

Особините