.

Ranvo 2 во 1 Осветлување Рефлектор, Флексибилни 60cm / 23.6 во Мулти Цел Осветлување Рефлектор на Универзал за Внатрешна и Надворешна Фотографија(Злато и Сребро)

Ranvo 2 во 1 Осветлување Рефлектор, Флексибилни 60cm / 23.6 во Мулти Цел Осветлување Рефлектор на Универзал за Внатрешна

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Сребро Рефлектор : Овој вид на рефлектор има најсилен рефлексивноста, која е најчеста и најпознатите разноврсна, и тоа може да се дополнуваат светлина и во слаба светлина средини.Златна Рефлектор : Овој вид на рефлектор има свој златна боја за да ги рефлектираат светлината, кој се совпаѓа со топло на сонцето, па затоа често се користи за да се пука на отворено портрети за да се постигне ефект на јасни backlighting.Бела Рефлектор : Овој вид на рефлектор кој го исполнува во детали на сенки.Ефектот е мек и природен, што може да се направи деталите на светли сенки малку повеќе.Пролет челик Дизајн на Рамка : Со еластична пролет челик рамка, рефлектор е лесно да се прошири и договор, многу флексибилни за да ги користите.Расклопна и Лесно за Чување : На количка за 2 во 1 мулти цел рефлектор може да се чуваат во сметководствената торба кога не е во употреба.Тоа не заземаат секој простор и може да се носи со вас кога одите надвор за фотографија.Функција : 1. Сребро Рефлектор : Овој вид на рефлектор има најсилен рефлексивноста, која е најчеста и најпознатите разноврсна, и тоа може да се дополнуваат светлина и во слаба светлина средини.2. Златна Рефлектор : Овој вид на рефлектор има свој златна боја за да ги рефлектираат светлината, кој се совпаѓа со топло на сонцето, па затоа често се користи за да се пука на отворено портрети за да се постигне ефект на јасни backlighting.3. Бела Рефлектор : Овој вид на рефлектор кој го исполнува во детали на сенки.Ефектот е мек и природен, што може да се направи деталите на светли сенки малку повеќе.4. Расклопна и Лесно за Чување : На количка за 2 во 1 мулти цел рефлектор може да се чуваат во сметководствената торба кога не е во употреба.Тоа не заземаат секој простор и може да се носи со вас кога одите надвор за фотографија.5. Пролет челик Дизајн на Рамка : Со еластична пролет челик рамка, рефлектор е лесно да се прошири и договор, многу флексибилни за да ги користите.Спецификација : Предмет Тип : Осветлување Reflector Material : Најлон Крпа Дијаметар : Прибл. 60cm / 23.6 in Product Тежина : Околу. 157g / 5.5 oz Features : Свитлива, 2 бои во one Applicable Сцена : Внатрешен и надворешен портрет фотографија, пополнете light Пакет Листа : 1 x 2 во 1 Осветлување Reflector1 x Складирање Торба .

Особините

Item Type:
Lighting Reflector
Material:
Nylon Cloth
Diameter:
Approx. 60cm / 23.6in
Product Weight:
Approx. 157g / 5.5oz
Features:
Foldable, 2 colors in one
Applicable Scene:
Indoor and outdoor portrait photography fill light
Package List:
1 x 2 in 1 Lighting Reflector1 x Storage Bag   :