.

Куче Превозникот Милениче Превозникот Милениче Превозникот за Мачка Кучиња Торба Дише Патнички Транспорт Носи Торба Прашка Ранец Pomeranian Мали Животни Чанти (Боја : ?

Куче Превозникот Милениче Превозникот Милениче Превозникот за Мачка Кучиња Торба Дише Патнички Транспорт Носи Торба Прашка

DEN 1278.24

Износот
Во форма достапна за нарачката

Мачка ранец куче ранец.High-end мода!Супер добар изглед и практични, удобно и дише, така што вашето домашно милениче нема да се чувствуваат вознемирени во внатрешноста!. ◆ Голем капацитет, лесен дизајн за да се задоволат различните потреби на клиентите. ◆ Ранец е направен од Оксфорд ткаенина, силен и издржлив, лесен за чистење. ◆Удобно да се Носат : Прилагодлив задебелена ремени за да се намали рамо оптоварување, обезбедува удобен ранец искуство. ◆Преносни и абразија-отпорни : миленичиња торба е пренослив, лесно да се носат и трајни производи за долго време се користи.Миленичиња ранец може да се земе вашето куче/мачка директно на улица без допуштајќи да се чувствуваат здодевно и се караше, и тоа може да се ослободи вашите раце!Спецификација : Производ материјал : Оксфорд cloth Color : Gray Product спецификации : 36x54 cm/14.18x21.28 inch Package вклучуваат : Пет чанта*1 Note : 1. Ве молиме овозможи 0~1 инчен грешка поради прирачник за мерење.Ви благодариме за вашето разбирање.2. Набљудувачите не се калибрира истата точка боја се прикажани во фотографии може да се покажуваат малку различен од вистинскиот објект.Ве молиме да земете во реалниот како стандард.Убава и модерен милениче ранци се завидуваат од минувачите!.

Особините

Product material:
Oxford cloth
Color:
Gray
Product specifications:
36x54 cm/14.18x21.28 inch
Package include:
Pet handbag*1 :
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your :
understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing :
slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Beautiful and fashionable pet backpacks are envied by passers-by! :