.

Кат Метла, Мултифункционален Телескопски Кат Тепих Метла Домашно Милениче Коса Прашина Отстранување Почиста Sweeper Cleaning Tool(Розева)

Кат Метла, Мултифункционален Телескопски Кат Тепих Метла Домашно Милениче Коса Прашина Отстранување Почиста Sweeper Cleaning

DEN 678.96

Износот
Во форма достапна за нарачката

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН КАТ ЧЕТКА : Тоа може да се користи како кат четка или отворено push-убедливо четка.Влажно и суво.Мултифункционален чистење алатка, која може да се користи за чистење на подови, теписи, плочки, windows, итн.СТИГНАЛЕ РАЧКА : Со стигнале рачка, должина лесно може да се прилагоди за да се олесни чистење на дамки и прашина на повисоките места.Можете лесно да стигнат до дното на кујната кабинет и сите skirting одбори за да се постигне најдобар чистење ефект.Абсорпција на ВОДА : вграден-во squeegee работ може лесно да се чисти прозорецот тушеви и ветробрани.Тоа е многу погодна за бришење течни spills на tiled бетон или било тврдо површини (како што се тераса палуби или затворен подови).ВИСОКО-КВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ : четка глава е направен од гума + PP, која може да се отстрани домашно милениче коса од теписи, hardwoods, и линолеум.Лесно да се отстрани нечистотијата и косата.ЛЕСНО ДА се ЧИСТИ И да се ОДРЖУВААТ : преостанатите домашно милениче коса може да се перат со сапуница вода, која е погодна за секојдневно чистење во домаќинството.Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Објект од Типот : Метла Четка Главата Материјал : Гума+ПП Боја : Розова, Зелена, Црна, Сина (Изборен) Функција : Не-стап косата, не треба да се мијат рацете, мулти-функција, отстранување на влакна е Применливо Сценарија : Дома, пет отстранување на влакна, подот, стакло, тепих Тежина : Околу. 602g / 21.2 оз Максималната Должина : Околу. 122cm / 48.0 во Метла : Прибл. 32cm / 12.6 во Пакет Листа : 1 x Метла Глава 1 x Метла Род (3 Дел) Забелешка : 1.Ве молиме овозможи 0-1 носители на инчен грешка поради прирачник за мерење.Ви благодариме за вашето разбирање. 2.Набљудувачите не се калибрира истата точка боја се прикажани во фотографии може да се покажуваат малку различен од вистинскиот објект.Ве молиме да земете во реалниот како стандард.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Broom
Brush Head Material:
Rubber+PP
Color:
Pink, Green, Black, Blue (Optional)
Function:
Non-stick hair, no need to wash hands, multi-function, hair removal
Applicable Scenarios:
Home, pet hair removal, floor, glass, carpet
Weight:
Approx. 602g / 21.2oz
Maximum Length:
Approx. 122cm / 48.0in
Broom:
Approx. 32cm / 12.6in
Package List:
1 x Broom Head :
1 x Broom Rod (3 Section) :
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :