.

4pcs Обновливи Фрижидер Мат Мулти Функција Фрижидер Душеци Облоги Фиока Табела Placemats Подлога Не се Лизга Перат Облоги Водоотпорен Подлога Кујнски Алатки (Зелен)

4pcs Обновливи Фрижидер Мат Мулти Функција Фрижидер Душеци Облоги Фиока Табела Placemats Подлога Не се Лизга Перат Облоги

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

✅Високо-квалитетни материјали : фрижидер мат е направен од високо-квалитет на материјалите, не се лизга, цврсти и издржливи.Погоден за чување на овошје и зеленчук во фрижидерот. ✅Функција : фрижидер перница се водоотпорни, лесно да се чисти, и да се задржи на мебел чисти. ✅Лесно да се намали : може да се намали во било која големина и форма да се вклопи во вашиот фрижидер или за идеално се вклопуваат.силен и здрав. ✅Мулти-цел : Не само што може да се користи како фрижидер перница за да се задржи овошје и зеленчук, свеж, но и како полица лагер, кабинет, гардероба, фиока, трпезариска маса, кревет маса, чевли кабинет, и countertop. ✅Карактеристики : ултра-ниска температура, мека рака, висока еластичност, конвексни шема, добар анти-лизга ефект, лесен за чистење, само избришете го со крпа. ❤️Фрижидер Мат Мултифункционален Фрижидер Душеци Фрижидер Облоги Фиока Табела Placemats Подлога Перат Фрижидер Душеци Облоги Водоотпорен Подлога ❤️Големина : 45 X30cm/17.72"X12" ❤️Функција : Фрижидер перница, влага-доказ, масло-доказ, вода-доказ, светлина и лесно се чистат. ❤️Спецификација : ❤️Материјал : ПВЦ ❤️Боја : зелена/розова/сино/зелено ❤️Големина : 45x30cm ❤️Пакет се Вклучени : ❤️4pcs x перница.

Особините

❤️Material:
PVC
❤️Color:
green/pink/blue/green
❤️Size:
45x30cm
❤️Package Included:
❤️4pcs x cushion :