.

Ozark Вооружување Микро Флип До направите Резервни Копии на Железо Место - Најдобар Воена Одделение Железо Очите со Метална Конструкција - Два Бленда Видот за Блиску ?

Ozark Вооружување Микро Флип До направите Резервни Копии на Железо Место - Најдобар Воена Одделение Железо Очите со Метална

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

ВОЕНА ОДДЕЛЕНИЕ МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА : Изградени на метал за животниот век на употреба, Тесни tolerances дава сигурна одговара на било кој стандарден Picatinny Железнички, Ниска профил, обезбедува одлична линија на погледот во однос на понесе.ФУНКЦИОНАЛНА, ПРАКТИЧНА И ЦЕЛОСНО ПРИЛАГОДЛИВ : Обезбедува совршен ко-сведок со било низок профил, оптички, Целосно прилагодливи за windage и височина овозможувајќи за прецизност сместување користење здрав, лесно да се справи со бирање, Завртува надолу се додека е потребно.ПРИЛАГОДЛИВА, МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН УПОТРЕБА : Дизајниран за лесно да се вклопи во било која ситуација, со еден мал отвор и големи бленда, Мал отвор врши најдобро со среден до долг растојание апликации, Голем отвор се зголеми поле на гледање за тесна четвртини потреби.ЛЕСЕН И БЕЗБЕДЕН ПЛАНИНАТА : Месеци на безбедно да било кој стандарден Picatinny Железнички користење на притисок завртка, Лесно се Инсталира со hexhead шрафцигер , Обезбедува сигурност дека опрема останува таму каде што припаѓа, кога тоа е потребно за повеќето.БРЕНД МОЖЕТЕ ДА му ВЕРУВАТЕ : Поддржани со целосна НЕМА B. S. Доживотна гаранција против било која и сите дефекти, целосна и посветен U. S. врз основа на тимот за поддршка за да одговориме на вашите прашања и да бидете сигурни дека сте 100% задоволни со вашето купување.

Особините