.

YKK #4.5 Чанта Патент 27 со Екстра-долго се Повлече Лизгачот ~ Затворени Дното ~ Асортиман на Бои (25 Патентите/pack)

YKK 4.5 Чанта Патент 27 со Екстра-долго се Повлече Лизгачот ~ Затворени Дното ~ Асортиман на Бои (25 Патентите/pack)

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

YKK #4.5 Чанта Патент 27".Екстра-долго се Повлече Лизгачот ~ Затворени Дното.Асортиман на Бои (25 Патентите/pack).Најдобрите најлон серпентина патент направено со екстра долг се повлече.Одлично за pocketbooks!.YKK #4.5 Чанта Патент 27" со Екстра-долго се Повлече Лизгачот ~ Затворени Дното ~ Асортиман на Бои (25 Патентите/pack) најдобрите најлон серпентина патент направено со екстра долг се повлече.Одлично за pocketbooks!.

Особините