.

4.8cm200y Пакување Лента Околу 180 Метри Континуирано Леплива и Силна Запечатување Лента Прифатлива (Боја : Беж)

4.8cm200y Пакување Лента Околу 180 Метри Континуирано Леплива и Силна Запечатување Лента Прифатлива (Боја : Беж)

DEN 476.64

Износот
Во форма достапна за нарачката

Транспарентен транспорт лента има тешки индустриски одделение адхезија и задржување, и остварува тесна печат во текот на синџирот на снабдување.Професионални транспарентен лента, во позадина и информации по лента е јасно видлива, направете ја вашата пакување повеќе професионални.Лепило стапови добро да се изедначи и текстура површини, особено на картон и картон материјали.Ленти имаат добра цврстина, па тие не ќе го подели или солза за време на апликацијата.Висок квалитет на пакувањето лента е тетрапак запечатување лента која може да се користи за домаќинствата се движи, транспорт и поштенски, и се користи за да ги зачувувате и организирате предмети за домаќинството.Производ параметри : Материјал : BOPPColor : transparent Specification : 4.8 cm*200y Quantity : 1 roll These ленти имаат висок лепило сила и се лесно да се спакуваат.Комплетен пакет ефикасно ќе се намали тежината за време на транспортот и заштита на вашиот предмети безбедно.Тие се многу отпорни на триење и влечење, и да имаат добра цврстина, што ќе ви овозможи да работат лесно и пак брзо.Совети : со Оглед на тоа што користи еколошки притисок осетлив лепак, ве молиме притиснете го за да биде рамно кога пакување и затворање, како и поврзување ефект е подобро.Кога отворањето на пакетот, бидете внимателни да не се оштети лента во пакет.Ако имате било какви прашања по купувањето, ве молиме да бидат слободни да контакт.Нашата служба за корисници е во вашата услуга 24 часа на ден.

Особините

4.8cm*200y :
Quantity:
1 roll
These tapes have high adhesive strength and are easy to pack. A complete package will effectively reduce the loss during transportation and protect your items safely. :
They are very resistant to friction and pulling, and have good toughness, allowing you to work easily and pack quickly. :
Since it uses environmentally friendly pressure-sensitive glue, please press it to be flat when packing and sealing, and the bonding effect is better. :
When opening the package, be careful not to damage the tape inside the package. :
If you have any questions after purchase, please feel free to contact us. Our customer service is at your service 24 hours a day. :