.

Val-U-Бенд Твин-Pak РС, Праска

Val-U-Бенд Твин-Pak РС, Праска

DEN 599.28

Износот
Во форма достапна за нарачката

Val-U-Бенд од страна на креаторите на Can Do-висок квалитет најниска цена.Латекс Слободни.Праска; 2 50-двор кутија.Близнаци-Pak има 100 метри на вежбање бенд (2 x 50 дворот ролни) и повеќето цена ефективен начин за да облека на вашиот објект.Латекс Слободни resistive вежба Val-u-Бенд е колор-кодирани во бери бои.Латекс Слободни Val-u-Бенд е економски латекс слободно движење на бендот.Исто одличен квалитет како Can Do латекс вежба бендови. 5 инчен ширина бенд достапен во диспензерот кутии.Нивоа опсег во редот на отпор од барем за најголемиот отпор : круша (0), праски (1), портокалова (2), вар (3), боровинки (4), сливи (5), печурки (6), ананас (7).

Особините