.

На Возилото Отпор Бенд Stirrup Puller Половината Тенок Стомак Вежба Црвено Фитнес Опрема

На Возилото Отпор Бенд Stirrup Puller Половината Тенок Стомак Вежба Црвено Фитнес Опрема

DEN 468.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

На возилото Отпор Бенд Материјал : направен од TPE + заштита на животната средина пена + , на tensioner е силен и издржлив, професионална фитнес опрема.На возилото Отпор Бенд Карактеристики : Против пролизгување удобна рачка за да се обезбеди повеќе концентрирани ослободување на сила за време на вежбање, избегнување на потење и повреди предизвикани од недоволна употреба на сила.На возилото Отпор Бенд Користи : Цврсти, трајни и безбедно, тоа е професионална фитнес опрема.На возилото Отпор Бенд Функција : Со висока еластичност и се водат сила, идеален за сила за обука.На возилото Отпор Бенд Служба : Ние обезбеди 100% совршен услуги на клиентите, ако имате било какви прашања, ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе се обидеме потрудиме да ви помогнат да се реши проблемот.Име на производ:Педалата Отпор Бенд Педалата Отпор Бенд Материјал : TPE+Еко-Пена+Педалата Отпор Бенд Боја : red Pedal Отпор Бенд Спецификација : 46*26cm Pedal Отпор Бенд кој се Протега на должина : 120cm Features1. Градите проширувач ви овозможува да го тонот и обликот секоја мускулна група и е особено корисна за горниот дел на телото вежби.2. Нашите еластична цевки се изработени од професионални и квалитетни материјали и е безбедно.3. Ергономски не се лизга зафат за удобен зафат, издржлив и лесен, висока безбедност.4. Лесно да се уништат и мала тежина, погоден за патување и складирање.Претпазливост.1. Пред употреба, ве молиме проверете дали се справи и еластична цевка се цврсто поврзани.2. Не се водат да се тријат од хард објекти и се протега на должина не треба да надмине три пати во должината на еластична цевка.3. При користење на градите проширувач, развивање на добри навики на носење на заштитна опрема како што се ленти, половина прст ракавици, коленото влошки, зглобовите ремени итн.4. Полека се релаксираат градите проширувач по секој сет и нека се релаксираат.Тоа полека се обновува.Ова не само што се заштитува опрема, но исто така maximises мускулна стимулација за оптимално вежбање.5. Ве молиме вежбање на вашето тело мудро според вашите потреби.

Особините

46*26cm :
Pedal Resistance Band Stretching length:
120cm
Features :
1. The chest expander allows you to tone and shape every muscle group and is especially beneficial for upper body exercises. :
2. Our elastic tubing is made of professional quality materials and is safe. :
3. Ergonomic non-slip grip for a comfortable grip, durable and lightweight, high safety. :
4. Easy to dismantle and light weight, suitable for travel and storage. :
Caution. :
1. Before use, please check that the handle and elastic tube are firmly connected. :
2. Do not stretch to rub against hard objects and the stretching length should not exceed three times the length of the elastic tube. :
3. When using the chest expander, develop good habits of wearing protective equipment such as belts, half finger gloves, knee pads, wrist straps etc. :
4. Slowly relax the chest expander after each set and let it relax. It slowly recovers. This not only protects the equipment but also maximises muscle stimulation for optimal exercise. :
5. Please exercise your body wisely according to your needs. :