.

Шетач Торба Организатор, Безбедно Водоотпорен Удобен, Практичен Шетач Организаторот за Чување Бебе Резерви(Роман Црвено)

Шетач Торба Организатор, Безбедно Водоотпорен Удобен, Практичен Шетач Организаторот за Чување Бебе Резерви(Роман Црвено)

DEN 539.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

Можете да се вратите оваа точка од која било причина : нема превозот обвиненија.Објектот мора да се врати во нови и некористени состојба.Одете на Вашите Нарачки да започне да се вратат.Печати на враќање превозот етикета.Бродот!.Погодно да ги собереш и место, може да се сместат како што се хранење шише, бебе пелена промени, крпа, мобилен телефон, итн.Користење на двоен слој за шиење, торба е убава, силна, безбедно и практично, со повеќе прегради за лесно класификација.Постојат мобилен телефон џебови со безбедноста маски на двете страни на бебето шетач организатор, кој е лесен за употреба.Опремени со специјално дизајнирани покривка, која може да го спречи мали предмети во средината од лизгање и да се губи, и двете страни се остави празно за да се олесни екстракција на големи предмети во кое било време.Направени од високо квалитетни материјали, ова бебе шетач организатор е цврсти, трајни, еколошки и има долг животен век.Функција : 1. Погодно да ги собереш и место, може да се сместат како што се хранење шише, бебе пелена промени, крпа, мобилен телефон, итн.2. Направени од високо квалитетни материјали, ова бебе шетач организатор е цврсти, трајни, еколошки и има долг животен век.3. Користење на двоен слој за шиење, торба е убава, силна, безбедно и практично, со повеќе прегради за лесно класификација.4. Опремени со специјално дизајнирани покривка, која може да го спречи мали предмети во средината од лизгање и да се губи, и двете страни се остави празно за да се олесни екстракција на големи предмети во кое било време.5. Постојат мобилен телефон џебови со безбедноста маски на двете страни на бебето шетач организатор, кој е лесен за употреба.Спецификација : Предмет Тип : Бебе Шетач Organizer Material : Polyester Product Големина : Прибл. 34 x 18 x 14cm / 13.4 x 7.1 x 5.5 во Пакет Листа : 1 x Baby Шетач Organizer Note : Големина : Поради прирачник за мерење, ве молиме овозможи 1cm да 2cm различни големини.Боја : Поради разликата на различни монитори, сликата може да не ги одразуваат фактичката боја на производот.Ние гарантираме дека стилот е иста како што е прикажано на сликата.

Особините

Item Type:
Baby Stroller Organizer
Material:
Polyester
Product Size:
Approx. 34 x 18 x 14cm / 13.4 x 7.1 x 5.5in
Package List:
1 xBaby Stroller Organizer :
Size:
Due to manual measurement, please allow 1cm to 2cm different sizes.
Color:
Due to the difference of different monitors, the picture may not reflect the actual color of the product. We guarantee that the style is the same as shown in the picture.