.

Mellanox Активни Влакна Кабел, Vpi, До 100gb/s, Qsfp, 30m - 98.43 Ft Оптички Влакна Мрежен Кабел За Мрежен Уред, Префрлате - Прво Крај: 1 X Qsfp Мрежа - Вториот Крај: 1 X Qsfp Мрежа - 100 Gbit/s

Mellanox Активни Влакна Кабел, Vpi, До 100gb/s, Qsfp, 30m - 98.43 Ft Оптички Влакна Мрежен Кабел За Мрежен Уред, Префрлате

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Детали : Mellanox Активни Влакна Кабел, VPI, до 100 Gb/s, QSFP, 30m - 98.43 ft Оптички Влакна Мрежен Кабел за Мрежен Уред, Префрлате - Прво Крај : 1 x QSFP Мрежа - Вториот Крај : 1 x QSFP Мрежа - 100 Gbit/s Warranty : 1 Година Гаранција.

Особините