.

Во светот Електрични HdRF237-20/1-Р-56C Црв Опрема Reducers, Десната Рака Излез, 20:1 Сооднос, 88 Излез ВРТЕЖИ во минута, 56C Рамка, 2.37 WCD Центар

Во светот Електрични HdRF237-20/1-Р-56C Црв Опрема Reducers, Десната Рака Излез, 20:1 Сооднос, 88 Излез ВРТЕЖИ во минута,

DEN 6519.84

Износот
Во форма достапна за нарачката

20 : 1 Сооднос. 88 ВРТЕЖИ во минута Излез на 1800 ВРТЕЖИ во минута Текст. 56 C Рамка.Десната Рака Излез. 2.37 Инчен WCD Центар.Во СВЕТОТ ЕЛЕКТРИЧНА КОРПОРАЦИЈА ЦРВ ОПРЕМА REDUCERS СТРАНАТА на ТЕКСТ - ВРАТИЛО ИЗЛЕЗ, Десната Рака Излез, S45 C јаглероден челик шахти.

Особините