.

Кембел Синџир & Приклучоци 5392435 Јаглерод Гром Тип Сидро Shackle, 1-1/2, Поцинкуван

Кембел Синџир & Приклучоци 5392435 Јаглерод Гром Тип Сидро Shackle, 1-1/2, Поцинкуван

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Капка фалсификувани јаглероден челик.Статистички се тестирани за отпорност, затегнувачка цврстина, цврстина, еластичност, и замор.Ги исполнува или го надминува сите производствени барања на ASME B30.26 "Местење На Хардвер".Работно Оптоварување Граница : 17 Тон.Кембел Синџир & Приклучоци 5392435 Јаглерод Гром Тип Сидро Shackle, 1-1/2", Поцинкуван.Shackle тела се откажат фалсификувани јаглероден челик.Поцинкуван да се исполнат ASTM A-153 спецификации.C-999-G окови ги исполнуваат дизајн барања на Сојузниот Спецификација RR-C-271, Тип IVA, Одделение А, Класа 3. Работно Оптоварување Граница, Големина, Производство Име, Датум Код, и САД трајно обележани на секој shackle.Статистички се тестирани за отпорност, затегнувачка цврстина, цврстина, еластичност, и замор. 999 Серија окови ги исполнуваат или надминуваат сите производствени барања на ASME B30.26 "Местење На Хардвер".Овие вклучуваат Материјал Еластичност Барање (Дел 26-1.1.2), Дизајнот Фактор Барање (Дел 26.1.2), Идентификација Барање (Дел 26-1.5.1), и Ефективната Температура Опсег (Дел 26-1.6.1).Оковите може да биде доказ тестирани во согласност со Делот 26-1.4. 6 1 Дизајн Фактор.Иглички и завртки се топлина третира, а изработени од легиран челик.Не го надминува работното оптоварување граница.Работно Оптоварување Граница : 17 Тон.Материјал Број : 5392435.

Особините