.

Shackle Влечење Јаже, Фирма 16T Мека Shackle Обновување Крик Прстен J014 Должина 23.6 за Спасување за Автомобил и Off‑Road Возило(портокал)

Shackle Влечење Јаже, Фирма 16T Мека Shackle Обновување Крик Прстен J014 Должина 23.6 за Спасување за Автомобил и Off‑Road

DEN 602.16

Износот
Во форма достапна за нарачката

Имаат хуманизирано дизајн, едно лице може лесно да работат, лесен за употреба и ракување.Мали во големина и лесен во тежина, удобен за носење и да го користите во секое време, многу удобен и практичен.Тешка и цврста, не е лесно да се скрши, погоден за различни сцени, широк спектар на употреба.Погоден за автомобил и off‑road возило, кога постои потреба од спасување на приколката, имаат повеќе апликации.Направени од високо‑квалитетни материјали, цврсти, издржливи, сигурен, имаат долг животен пат.Функција : 1. Направени од високо‑квалитетни материјали, цврсти, издржливи, сигурен, имаат долг животен пат.2. Цврст и здрав, не е лесно да се скрши, погоден за различни сцени, широк спектар на употреба.3. Имаат хуманизирано дизајн, едно лице може лесно да работат, лесен за употреба и ракување.4. Погоден за автомобил и off‑road возило, кога постои потреба од спасување на приколката, имаат повеќе апликации.5. Мали во големина и лесен во тежина, удобен за носење и да го користите во секое време, многу удобен и практичен.Спецификација : Предмет Тип : Мека Shackle Model : J014 Length : Прибл. 60cm / 23.6 in Diameter : Прибл. 11mm / 0.4 in Load-Имајќи Опсег : Предмети што не надминува 16 tons Main поле на Примена : во Автомобил, off-road возило Пакет Листа : 1 x Soft Shackle Note : тежината на објектот не ја надминува тежината на производот кога се користи.

Особините

Item Type:
Soft Shackle
Model:
J014
Length:
Approx. 60cm / 23.6in
Diameter:
Approx. 11mm / 0.4in
Load-Bearing Range:
Items not exceeding 16 tons
Main Scope of Application:
Car, off-road vehicle
Package List:
1 xSoft Shackle :
The weight of the item does not exceed the weight of the product when used. :