.

Капетанот О-Прстен ШЕФ Хидраулични SAE 900 О-Прстен Печат Kit (Buna-N 70-255 Парче Комплет)

Капетанот О-Прстен ШЕФ Хидраулични SAE 900 О-Прстен Печат Kit (Buna-N 70-255 Парче Комплет)

DEN 1007.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

Вклучува висок квалитет BN70 (Buna Нитрилна 70 durometer) o-прстени - најчестиот о-прстен материјал.Ги вклучува сите големини помеѓу -904 да -916. Се користи во запечатување директно тема цевка фитинзи (ШЕФ Тип) во хидраулична опрема.O-Прстени се во склопот подредени по големина во одделни прегради.Собрани во САД.Произведени и Warrantied од страна на Капетанот О-Прстен ДОО, со децении во запечатување и хемиската индустрија.Вклучува висок квалитет BN70 (Buna Нитрилна 70 durometer) o-прстени - најчестиот о-прстен материјал.Ги вклучува сите големини помеѓу -904 да -916 (255 вкупно о-прстени).Се користи во запечатување директно тема цевка фитинзи (ШЕФ Тип) во хидраулична опрема. -904 (35 парчиња). -905 (35 парчиња). -906 (30 парчиња). -907 (25 парчиња). -908 (25 парчиња). -909 (20 парчиња). -910 (20 парчиња). -911 (15 парчиња). -912 (15 парчиња). -913 (15 парчиња). -914 (10 парчиња). -916 (10 парчиња).Вклучува висок квалитет BN70 (Buna Нитрилна 70 durometer) o-прстени - најчестиот о-прстен material Includes сите големини помеѓу -904 да -916 (255 вкупно о-прстени)се Користи во запечатување директно тема цевка фитинзи (ШЕФ Тип) во хидраулична опрема.

Особините