.

Бедрото Тренер, Нога Тренер, Преносни Фитнес Уред, Спортски Тренинг Уред, Bodybuilding Вежба Велосипед за Нога/Бедрото/Triceps/Задникот/грб/Стомакот, итн.(Розева)

Бедрото Тренер, Нога Тренер, Преносни Фитнес Уред, Спортски Тренинг Уред, Bodybuilding Вежба Велосипед за Нога/Бедрото/Triceps/Задникот/грб/Стомакот,

DEN 1632.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Со исклучителна изработка, ергономски дизајн и сигурен квалитет.Едноставен стил, лесен за употреба и е лесен за употреба, помага во намалување на мастите.Направени од високо квалитетен материјал, не-токсични, без мирис, еколошки, флексибилен и да се носат-отпорни, во согласност со меѓународните безбедносни и здравствени стандарди.Компактни димензии, мала тежина и преносни, лесен за носење и употреба.Ефективна обука за нозете, бутовите, triceps, задникот, рацете и стомакот, итн.Функција : 1.Направени од високо квалитетен материјал, не-токсични, без мирис, еколошки, флексибилен и да се носат-отпорни, во согласност со меѓународните безбедносни и здравствени стандарди.2. Со исклучителна изработка, ергономски дизајн и сигурен квалитет.3. Ефективна обука за нозете, бутовите, triceps, задникот, рацете и стомакот и сл. 4. Едноставен стил, лесен за употреба и е лесен за употреба, помага во намалување на мастите.5. Компактни димензии, лесен и пренослив, лесен за носење и употреба.Спецификација : Состојба : 100% сосема нов Објект од Типот : Нога Бедрото Вежба Уред Опционални боја : сива, розова Материјал : collodion, метал, пердув Функција : воз нога мускулите Пакет листа : 1 x нога тренер.

Особините

Condition:
100% brand new
Item Type:
Leg Thigh Exercise Device
Optional color:
gray, pink
Material:
collodion, metal, feather
Function:
train leg muscles
Package list:
1 x leg trainer :