.

Tbest Седат До Бар, Преносни Тело-Градење Надгради Дизајн Вшмукување Седат до Подот Бар Абдоминална Вежба Машина Опрема за Вежбање

Tbest Седат До Бар, Преносни Тело-Градење Надгради Дизајн Вшмукување Седат до Подот Бар Абдоминална Вежба Машина Опрема

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

★ ФЛЕКСИБИЛНИ : Со пролетта тока, на висина од седиштето до машина е прилагодлив во 3 брзини, што е повеќе флексибилен. ★ ТРАЈНИ ДА го КОРИСТИТЕ : Доаѓа со 12cm големо вшмукување чаша, не може да биде спроведен на теренот , трајни, цврста и сигурна, долгорочна употреба. ★ ДОБРА EXERCISER : Седи До Бар може да се користи за седат прозорци за остварување на стомакот, рамни поддршка вежба, половината и задникот за да ги затегнете мускулите на целото тело, јога вежби за раце и нозе, повеќе функционални. ★ ОДГОВАРААТ на ПОВЕЌЕТО : Високо еластична носат-отпорни, еко-пријателски пена, удобно и безбедно, не боли ногата, совршени за фитнес мажите и жените, средна возраст и постарите луѓе. ★ ГАРАНЦИЈА : Ако не сте задоволни со нашите производи добиени, може да се применува за безусловна се врати и враќање во рок од 180 дена.Во однос на било каков проблем на овој производ, можете да испраќате пораки како е. ★ ФЛЕКСИБИЛНИ : Со пролетта тока, на висина од седиштето до машина е прилагодлив во 3 брзини, што е повеќе флексибилен. ★ ТРАЈНИ ДА го КОРИСТИТЕ : Доаѓа со 12cm големо вшмукување чаша, не може да биде спроведен на теренот , трајни, цврста и сигурна, долгорочна употреба. ★ ДОБРА EXERCISER : Седи До Бар може да се користи за седат прозорци за остварување на стомакот, рамни поддршка вежба, половината и задникот за да ги затегнете мускулите на целото тело, јога вежби за раце и нозе, повеќе функционални. ★ ОДГОВАРААТ на ПОВЕЌЕТО : Високо еластична носат-отпорни, еко-пријателски пена, удобно и безбедно, не боли ногата, совршени за фитнес мажите и жените, средна возраст и постарите луѓе.

Особините

Material:
Steel+ Foam
Color:
Purple
Size:
Approx. 28*17*13cm/ 11.02*6.69*5.12in
Packing List:
1 * Sit-up Machine :
Note:
The surface of the wood floor should be smooth, and it can not used on anti-skid striated floor. Don't put it on the floor gap. It can be used on floor width above 15cm. :