.

HELIn Exerciser Идеален Нога Exerciser Бедрото Господар Мајстор за Половината Дом Салата Спортска Опрема со Јога Прстен (Боја : Виолетова)

HELIn Exerciser Идеален Нога Exerciser Бедрото Господар Мајстор за Половината Дом Салата Спортска Опрема со Јога Прстен

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Пена заштита рачка, на надворешната страна на Бедрото Мајстор за 30 mm,контрола на удобност, пот апсорпција перформанси е силна, зголемување на триење, зголемување на безбедноста.Густата челик пролет, со висока густина челик пролет не е деформирано, така што можат да го издржат повеќе тежина, солиден и трајни, отпорни на валкани и да падне.Компактен дизајн : Светлина и преносни,лесен за употреба и лесен за складирање; S облик дизајн, добра еластичност, силна жилавост, долготрајната употреба на тоа може да тенки нозе и масти намалување на бутовите.Апликации:Можете да го користите на вашиот почетен салата, вашата канцеларија, и на било кое место што сакате да бидете.Тенка телото, подобрување на дојка, убави нозе, пластични задникот, убава назад, на еден чекор во место.Можете да ја даде на вашиот брат, на вашиот сопруг, татко, вашиот дечко, вашиот колега, вашите пријатели, вашиот љубовници.Спецификација : Материјал : Нови ПВЦ материјал, пена, плус челик spring Size : 25cm × 12.5 cm Weight : 320g Comfortable обука на home This е совршен начин за остварување на вашиот сон без внесување на преполнетата гимназија.Можете лесно може да се обучуваат дома како и било каде.Вежбање на рацете и градите : ① Сфати рачка на бедрото тонер со вашата рака и го тоа пред вас.Можете да седат или стојат.② Бидете сигурни дека тонер е поставена правилно кога се врши притисок во, така што половина од "V" е истуркан на вашиот градите наместо нагоре.③ Да се Поттикнат на рачка заедно додека дозволувајќи им на лактот да се движат странично.④ Заврши 15 до 20 повторувања.Оваа вежба ќе целна градите мускулите.Бедрото вежба : ① Лежи на мат.②The нозете да бидат рамни на подот, а потоа се наведнуваат на коленото, на околу 45 степени.③ Место на бедрото тонер помеѓу внатрешната страна на бутините.Место на тонер на бедрото, така што тоа изгледа како превртено "V" shape④ Притисне на бутовите заедно.Дури и ако тонер на бедрото се движи од неколку инчи, таа се уште може да се делува на бутните мускули.⑤As времето одминува, кога го користите овој уред, ве молиме да се зголеми крцкањето на сила за да се направи бедрото тонер се движи навнатре повеќе.⑥ Заврши 15 до 20 повторувања.Се изврши бавно повторување или пауза на врвот на компресија движење при секое повторување.Зголемување на силата.прашува : Кога ќе примите спакувани објектот, ве молиме отворете го внимателно за да се спречи да стане стрела.customer service : Ако имате било какви прашања, ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе ве контактираме во најкраток можен ~Пакување : 1 x Бедрото Master1 x Јога прстен.

Особините

Material:
New PVC material, foam, plus steel spring
Size:
25cm × 12.5cm
Weight:
320g
Comfortable training at home :
This is the perfect way to realize your dream without entering the overcrowded gymnasium. :
You can easily train at home or anywhere. :
Exercise arms and chest:
① Grasp the handle of the thigh toner with your hand and hold it in front of you. You can sit or stand. :
② Make sure that the toner is placed correctly when pushing in, so that the half of the “V” is pushed out to your chest instead of inward. :
③ Push the handle together while allowing the elbow to move sideways. :
④ Complete 15 to 20 repetitions. This exercise will target your chest muscles. :
Thigh exercise:
① Lying on the mat. :
②The feet should be flat on the floor, and then bend the knee to about 45 degrees. :
③ Place the thigh toner between the inner thighs. Place the toner on the thigh so that it looks like an inverted V shape :
④ Squeeze the thighs together. Even if the toner on the thigh moves a few inches, it can still act on the thigh muscles. :
⑤As time goes by, when using this device, please increase the squeezing force to make the thigh toner move inward more. :
⑥ Complete 15 to 20 repetitions. Perform a slow repetition or pause at the top of the compression movement during each repetition. Increase strength. :
prompt:
When you receive the packaged item, please open it carefully to prevent it from becoming a dart. :
customer service:
If you have any questions, please feel free to contact us, we will contact you as soon as possible ~ :
Packing:
1 x Thigh Master :
1 x Yoga ring :