.

yangsense Ноќ Светлина Знак, Бар светне Знак Азбука Светилка за Свадба/Роденден/Партија

yangsense Ноќ Светлина Знак, Бар светне Знак Азбука Светилка за Свадба/Роденден/Партија

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Користи батерија (не се вклучени) напојување, не треба да бидат вклучени во штекер.Око фаќање на светлина, може да се закачи на ѕид за време на вашиот настан, предлог или свадбена прослава.Уникатен & облик дизајн, со висок степен на флексибилност и преносливост, може слободно да се комбинираат.Се применува за брак, празник, роденден, исповед аранжман.Тоа може да емитираат око фаќање топло бела светлина, додава прекрасен амбиент на секоја соба.Функција : 1. Уникатен & облик дизајн, со висок степен на флексибилност и преносливост, може слободно да се комбинираат.2. Око фаќање на светлина, може да се закачи на ѕид за време на вашиот настан, предлог или свадбена прослава.3. Користи батерија (не се вклучени) напојување, не треба да бидат вклучени во штекер.4. Се применува за брак, празник, роденден, исповед аранжман.5. Тоа може да емитираат око фаќање топло бела светлина, додава прекрасен амбиент на секоја соба.Како да го Користите : Ставете батерија (не е вклучен) во светилка за да се use Specification : Предмет Тип : Азбука Lamp Material : Plastic Color : Gold Weight : Прибл. 111g / 3.9 oz Product Големина : Прибл. 16x14x3cm / 6.3x5.5x1.2in Power Снабдување на Владата : 2 x AAA Батерија (Батерија, Не се Вклучени)Извор на Светлина : Топло White LED Живот : 50000h Purpose : Затворен Осветлување Пакет Листа : 1 x Светилка (Батерија, Не се Вклучени)Забелешка : 1. Ве молиме овозможи 0-1 носители на инчен грешка поради прирачник за мерење.Ви благодариме за вашето разбирање.2. Набљудувачите не се калибрира истата точка боја се прикажани во фотографии може да се покажуваат малку различен од вистинскиот објект.Ве молиме да земете во реалниот како стандард.3. Заштитниот слој на површината на производот треба да биде отстранета пред првата употреба за да го изразат вистинска злато позлата процесот на производот.

Особините

Item Type:
Alphabet Lamp
Material:
Plastic
Color:
Gold
Weight:
Approx. 111g / 3.9oz
Product Size:
Approx. 16x14x3cm / 6.3x5.5x1.2in
Power Supply Mode:
2 x AAA Battery (Battery Not Included)
Light Source:
Warm White
LED Life:
50000h
Purpose:
Indoor Lighting
Package List:
1 x Lamp (Battery Not Included) :
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. The protective film on the surface of the product needs to be removed before the first use to reflect the true gold plating process of the product. :