.

CSDM.АИ се Повлече До Бар Натопи Станица Висина Прилагодливи Хоризонтална шипка Паралелно Барови Опрема за Вежбање Фитнес Тренингот Станица за Дома Салата Push-up Стој?

CSDM.АИ се Повлече До Бар Натопи Станица Висина Прилагодливи Хоризонтална шипка Паралелно Барови Опрема за Вежбање Фитнес

DEN 1521.60

Износот
Во форма достапна за нарачката

★【Стабилна структура】основа на хоризонтална шипка е задебелена и долго челични цевки со голема поддршка област, и тоа е тестиран од страна на професионални организации.Тоа е безбеден и стабилен фитнес опрема.Можете да ги користат со доверба. ★【Товарот 300kg】На хоризонтална шипка е направен од дебела висок квалитет на челични цевки, кои можат да се сместат до 300kg.Кога ќе се применат, ова се повлече-up уред ќе не потресат. ★【Висина може да се прилагоди】Можете лесно може да се соберат оваа хоризонтална шипка.И висината на оваа хоризонтална шипка може да се прилагоди, може да се прилагоди на висината според вашите потреби, и детето исто така може да се користи за повеќе спортови. ★【Мулти-функција】Можете да ја користите оваа хоризонтална бар да се направи различни спортови, како што се повлече-up прозорци, push-up прозорци, squats, итн.Жените го користат за да бидете совршено тело крива што луѓето може да се користи за да им помогне да се изгради мускулите и постари луѓе може да го користите за да бидете нивните тела поздрав. ★【Услуга】Ние сме искрени продавачот, ако имате било какви прашања или проблеми, ве молиме да бидат слободни да контакт.Ние сме многу среќни да помогнеме. ➤Ова е безбеден и стабилен дом хоризонтална шипка чија висина може да се прилагоди. ➤Жени можат да го користат овој хоризонтална шипка за да се создаде совршена крива.Мажите можат да го користат за да создадат совршен мускулите. ➤Деца може да се користат за да се промовира развој на коските.Старите луѓе го користат тоа за да се направи своето тело поздрав.Мулти-функција на домаќинство хоризонтална шипка.Карактеристики : - Безбедна и стабилна, лесно да се соберат, целото семејство може да го користат - Соодветна за публиката : фитнес ентузијасти, постпартален мајки, средовечни родители, деца итн. - Вежба задникот, стомакот, нозете, рацете.Спецификација : Материјал : челик цевководни Боја : Бела Тежина : околу 20 кг капацитет на носивост : 300kg Големина : 100x67x210cm/39.4x26.4x82.7inches Пакет оглас : 1x Натопи Станица Забелешка : ● Ние само го продаде една хоризонтална шипка, не вклучувајќи и други производи. ● Ако не ви се допаѓа овој стил, можете да најдете други стилови во продавницата. ● Ако имате било какви прашања во врска со овој проект, ве молиме контактирајте со нас.Сите пораки ќе се одговори во рок од 1 работен ден.

Особините

Material:
steel pipe
Color:
White
Weight:
about 20kg
Carrying capacity:
300kg
Size:
100x67x210cm/39.4x26.4x82.7inches
Package listing:
1x Dip Station :
Note:
● We only sell one horizontal bar, not including other products. :
● If you don't like this style, you can find other styles in the store. :
● If you have any questions about this project, please contact us. All emails will be replied within 1 business day. :