.

DIOLOCA Моќ Кула, се Повлече-up Бар Натопи Станица Натопи се Залагаме за Насловна Фитнес Сила за Обука Опрема за Вежбање (Црна)

DIOLOCA Моќ Кула, се Повлече-up Бар Натопи Станица Натопи се Залагаме за Насловна Фитнес Сила за Обука Опрема за Вежбање

DEN 417.60

Износот
Во форма достапна за нарачката

?【Материјал 】Направен Од Тешки-должност Челична Рамка.H Облик На Рамка База. ?【Услуги На Клиентите】 Вклучувајќи Додаток Колекции И Инструкции За Инсталација.Ако Имате Било Какви Прашања, Ве Молиме Да Бидат Слободни Да Контакт. ?【Фитнес Помошник】Моќ Кула Е Фитнес Опрема Наменета За Возрасни И Фитнес Ентузијасти.Ги Задоволи Можете Да Го Користите Дома, Канцеларија Или Фитнес Клуб. ?【Хуманизирано Детали Дизајн】Дебели Лактот Влошки И Backrest Заштита На Вашите Колена И ' Рбетот Интимно, А Се Спречува Пропаѓање И Избегнување На Повреди. ?【Погоден За Повеќето Спортски】 Можете Да го Направите Повеќето Фитнес Вежби На Оваа Власт Кула, Како што се Повлече-up прозорци, Push-up прозорци, И Push-up прозорци.Зајакнување На Мускулите На Рацете, Нозете, Градите, И Други Делови.

Особините