.

Натопи Стојат Станица, Прилагодлив Натопи Бар со Безбедноста Конектори, Тешки Сила за Обука Рамнотежа Црта за целото Тело Тренингот, се Повлече ups, да им Помогнам, L-?

Натопи Стојат Станица, Прилагодлив Натопи Бар со Безбедноста Конектори, Тешки Сила за Обука Рамнотежа Црта за целото Тело

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

【Прилагодлива Висина】:Висина Е 31.5-34.6 Инчи, Може Да Се Прилагоди Врз Основа На Себе.Совршен За Бар Вежби, Сосови, Се Повлече И Прозорци, Push Ups, Да Се Подигне Ногата, Клупа Притиснете И Повеќе, Работи Грбот, Градите, Грбот И Мускулите. 【Здрав & Хуманизација Дизајн】:Натопи Барови Се Направени Од Издржлив И Тешки-должност Челик За Поддршка на Најтешките Фитнес Рутина И да се Обезбеди Безбедност за Време на Вежбање.Сплит Дизајн Ќе Ви Овозможи Лесно Да Го Поставите Повеќето Удобно Позиција, Совршен За Поединци, Родители, Деца, Двојки Да Бидете Заедно. 【Простор За Заштеда На Енергија】:Повеќето Фитнес Опрема Е Тешко Да Се Размонтираат Еднаш Состави, Но Нашите Натопи Станица Ќе Слободни Вашите Грижи.Тоа Може Да Се Состави Брзо И Исто Така Лесно Да Се Расклопуваат, Па Можете Да Го Стави Таму Каде Што Сакате. 【Прилагодливи И Функционална】 :Прилагодување И Флексибилност На Двојна Барови Се Главните Предности На Овој Parallette Сет.Висината И Ширината Се Прилагодливи Во Случај На Неколку Вежби Кои Се Работат Со Повисоки Бар Височини.Тоа Натопи Рек Овозможува Извршување На Повеќе Вежби Од Различни Агли, Така Корисниците Може да Прават Сосови, Редови, Нога-ups, Или Назад Вежби Како Обратна Push-up прозорци. 【Забелешка】:Ве Молиме Прочитајте Го Упатството Внимателно Пред Инсталација, И Да Бидат Запознаени Со Потребните Алатки И Инсталација Ред.Освен За Правилна Инсталација, Ве Молиме Да Ги Прочитате Сите Оперативни И Безбедносни Инструкции.

Особините