.

shuidi Мрзливи Susans Плочата Мултифункционален Ротирачки Складирање Кутија 360° Ротирачки Складирање Фах Кабинет Организатор Зачин Рек Организаторот за Кујна и Дескто?

shuidi Мрзливи Susans Плочата Мултифункционален Ротирачки Складирање Кутија 360° Ротирачки Складирање Фах Кабинет Организатор

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

●360° РОТИРАЧКИ ДИЗАЈН : Ова ротирачки storage manager работи на мазни лизгачки нерѓосувачки челик топката лежишта, кои лесно можат да се ротираат на секои време.Дури и ако објектите се чуваат на горната полица, тие лесно може да се пристапи. ●НЕ се ЛИЗГА ДИЗАЈН : На дното на кујната зачин складирање кутија е дизајниран со не се лизга силикони.Кога ротира, вие не мора да се грижите околу тоа дали предмети во складирање кутија ќе се лизга надвор. ●ЗАШТИТА на ЖИВОТНАТА средина МАТЕРИЈАЛ : површината на чување на решетката е направен од издржлива пластика, која е, исто така, за заштита на животната средина материјал.Топката имајќи врз основа е направен од не ' рѓосувачки челик за да се спречи рѓа. ●ШИРОКО се КОРИСТИ : Практична кујна организатор е многу погодна за чување кујна леќата складирање или козметика складирање, чување на десктоп чисти. ●SERVICE : Ако имате било какви прашања во врска со производот, ве молиме слободно да ни e-mail, ние ќе ви одговори во рок од 24 часа.Мултифункционален складирање рек 360 ротирачки не се лизга за складирање фах голем капацитет дизајн уредни и уреден погодно за складирање спецификација : Име : Ротирачки мултифункционален складирање фах Материјал : ABS+TPR Нето тежина : околу 165 G Функција : 360 може да ротирате Големина : за 23cm * 6.5 см / 9.06 * 2.56 инчи Пакување листа : 1*Мулти-функција за ротирање складирање кутија забелешка : 1. Поради прирачник за мерење, мерење методи и алатки се различни, ве молиме овозможи разлика од 0,5-2 CM 2. Поради различни снимање светлина, агол и да се прикажат на екранот, фотографијата може да не ги одразуваат фактичката боја на објектот.

Особините

Name:
Rotating multifunctional storage tray
Material:
ABS+TPR
Net weight:
about 165G
Function:
360 can rotate
Size:
about 23cm * 6.5cm / 9.06 * 2.56 inches
Packing list:
1*Multi-function rotating storage box :
note:
1. Due to manual measurement, measurement methods and tools are different, please allow a difference of 0.5-2CM :
2. Due to the different shooting light, angle and display screen, the picture may not reflect the actual color of the item. :