.

Разноврсна Стил Мус, Бестежин, Волумен Текстура Тело Лифт, Флексибилни Светлина Чекање со Меморија Ефект, Стил и Ре-Стил, Супер Сјај, Static & Frizz Контрола, Алкохол Слобо

Разноврсна Стил Мус, Бестежин, Волумен Текстура Тело Лифт, Флексибилни Светлина Чекање со Меморија Ефект, Стил и Ре-Стил,

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

ХИДРАТАНТЕН РАЗНОВРСНА СТИЛ МУС.Флексибилни Светлина Чекање со Меморија Ефект ја прави косата податлив, свилен мека, полесно да го Контролираат, Стил и Ре-Стил за долгорочната Стил Задржување & Заштита.Веднаш видно место се преобразува коса, влакна од вгради контролирана-и балансирана Волумен Текстура Тело Лифт*.Оптимална Контрола, Дефиниција, Структура, Тело, Еластична Текстура & Движење за да се создаде било која и СЕКОЈ-ИЗГЛЕД и СТИЛ* саканиот.Ги комбинира на лесни разноврсна перформанси на АМБИЕНТ И СТИЛ* во ЕДНА WAITLESS-ЕДЕН-ЧЕКОР*.Овој СЕСТРАН СТИЛ КОСАТА е комбинација на лесни разноврсна перформанси на АМБИЕНТ И СТИЛ* во ЕДНА WAITLESS-ЕДЕН-ЧЕКОР*.Тоа веднаш видно место се преобразува коса, влакна од вгради контролирана-и балансирана Волумен Текстура Тело Лифт* за оптимална Контрола, Дефиниција, Структура, Тело, Еластична Текстура & Движење за да се создаде било која и СЕКОЈ-ИЗГЛЕД и СТИЛ* саканиот.Флексибилни Светлина Чекање со Меморија Ефект ја прави косата податлив, свилен мека, полесно да го Контролираат, Стил и Ре-Стил за долгорочната Стил Задржување & Заштита, сјај и природни допирни здрав изглед резултати.Tru Colour Нега*, Lumière & Сјај, Не-Вулгарен, Не-Хрупкави, Нема Вкочанетост, Не Мерење-Надолу, Менливоста на Движење, Не-Сушење, Алкохол Слободни, Остатоци-Бесплатно, Статични, Влажност & Frizz Контрола.ЗА СИТЕ ТИПОВИ КОСА, ТЕКСТУРИ & БОИ Побрзо Губење на Време на Сушење, Анти-Статички & Frizz Контрола Помага во намалување на Коса, Време на Сушење до 15%*.По барање на Био-Серум Капсула, примената на оваа Косата помага во намалување на Коса, Време на Сушење и до 60% со Tru Colour за Нега на Коса Боја заштита, Анти-Статички & Frizz Контрола.

Особините