.

Сакаме Очи: Чајно Дрво Eyelid Пенење Чистење - Вегетаријанци. Сите природни. Произведени без суровост. Безбедна за лажни трепките.

Сакаме Очи: Чајно Дрво Eyelid Пенење Чистење - Вегетаријанци. Сите природни. Произведени без суровост. Безбедна за лажни

DEN 528.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

СКЛОНИ ДА СЕ ИРИТИРАНИ, ЦРВЕНИ ОЧИ ИЛИ EYELIDS?Нежно и безбедно да се очисти вашите очи – оставајќи ги чувство побели и посветла.Подобри изгледот на вашите очи и eyelids од mindfully чистење и нежно миење подалеку од извори на воспаление како што се бактериите, demodex, полен, нечистотии, прашина, шминка остатоци, и други остатоци.ИЗБЕРЕТЕ НЕ-ТОКСИЧНИ СОСТОЈКИ.Сакаме Очи е посветена на извори на состојки кои се не-токсични, вегетаријанци, без суровост и глутен слободни.На eyelid на кожата е нежна и заслужува состојки кои се безбедни, нежни и здрави.Сакаме Очи е формулиран без parabens, сулфати, формалдехид, phthalates, ретинол, вештачки бои, бои, спојници, или лажни мириси.НАПРАВЕНИ ОД СТРАНА НА OPTOMETRIST.НАПРАВЕН ВО САД.Сакаме Очи Производи се смислено формулиран од страна на УНИВЕРЗИТЕТОТ Беркли optometrist и полни токму тука, во САД.Ние користење на state-of-the-art лабораторија и сите производи се независно трето лице за безбедност и квалитет се тестира.ОНА ШТО ОВОЈ ПРОИЗВОД НЕ СЕ НАПРАВИ.Сакаме Очи производи не се третираат било болест на окото.Сакаме Очи производи не ги замени вашите очи професионална грижа.Секогаш консултирајте се со вашиот око професионална грижа при користење на око производи за нега.ВЕ МОЛИМЕ ИМАЈТЕ ВО ПРЕДВИД ДЕКА БРОЈОТ НА ДНОТО НА ШИШЕТО Е БРОЈ НА СЕРИЈА, БРОЈ НЕ ИСТЕКОТ НА РОКОТ.

Особините