.

Ezprotekt 24Pack Мебел Нога Чаши Стол Booties со Згусне се Чувствува Влошки, Силикони Мебел Влошки Табела Биро Нога Чаши Тврдо Заштита, која Одговара на Мебел Нозе Дијаметар о?

Ezprotekt 24Pack Мебел Нога Чаши Стол Booties со Згусне се Чувствува Влошки, Силикони Мебел Влошки Табела Биро Нога Чаши

DEN 431.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

【ПРОВЕРЕТЕ ја ГОЛЕМИНАТА ПРЕД КУПУВАЊЕ】 : се Вклопи во квадрат стол нозе, со дијаметар од 3/4 инчи до 1 инч (19mm да 25мм).ТОПЛО СОВЕТИ : ВЕ МОЛИМЕ МЕРКА НА ГОЛЕМИНАТА НА ВАШИОТ СТОЛ НОЗЕ ВНИМАТЕЛНО ПРЕД ДА НАРАЧАТЕ. 【НАДГРАДЕНА ВЕРЗИЈА】 : Комбинација на силиконска маска и нурнати чувствува подлога овозможува да нашите производи да бидат соодветни за различни големини на мебел стол нозе додека се лесно да се движите и тивко.Тоа е, главно, погоден за непречено подови како плочка, тврдо, ламинатни, и винил Подни. 【НАМАЛУВАЊЕ на ГРЕБЕЊЕ И NOICE】 : Нашата стол тврдо кат заштитници е надградена со парапет чувствува подлога.Чувствував-подлога стол нога маска имаат силна лепливоста, тоа цврсто заврши нозе, повеќе отпорна на триење и без гребнатини.Намалување на шум, давајќи му на вашето семејство тивка средина. 【НЕ е ЛЕСНО ДА се ПАДНЕ】 : Мебел силикон заштита маска е направена од премиум меки силиконски материјал, кој е издржлив и растеглив.Тие се лесно да се лизга-во, не треба да се држиме, едноставно да се заврши и не е лесно да падне. 【ПАКЕТ и УСЛУГА★ВКЛУЧУВАЈЌИ】 : 24 парчиња силиконски стол нога заштитници, ова е одличен производ за вашиот секојдневен живот.Издржливи и еднократно.Задоволството на клиентите е нашиот најголем извршување.Ние се обидуваме се потрудиме да обезбедиме најдобри кат заштитници и услуга за вас.Ако имате било какви прашања, контактирајте со нас во секое време, ние ќе ви одговори што во времето и да помогне да се реши проблемот.

Особините