.

SHENYIFAA се Движи Мебел Алатка за Транспорт Shifter Движат Тркала Лизгачот за Смена на Ролери Професионални Тешки Бар Двигател Уред Лизгачот Транспортерот (Боја : 1)

SHENYIFAA се Движи Мебел Алатка за Транспорт Shifter Движат Тркала Лизгачот за Смена на Ролери Професионални Тешки Бар

DEN 328.80

Износот
Во форма достапна за нарачката

Со овој мебел lifter и валјаци можете лесно може да го планирам мебел и тешки апарати од едно место до друг, па можете да ги преуредите вашиот мебел, преместете ги надвор или ги добие од патот, така што може да се чистат подобро. ★Способен за кревање и носење 150 KG/330 Lbs.Лесно лифтови мебел, без повреда на грбот. ★Користи за софи, bookcases, столици, маси, кревети, миење, фен, пијано, фрижидер и други. ★Тоа може да се користи од страна на професионални двигатели или во дом, складишта или други индустриски средини. ★Елегантен изглед, фина изработка, прецизни димензија.Компактни димензии, лесен за чување, простор за заштеда на енергија.Лесно да се носат алатки, можете брзо и ефикасно работа.Тоа е толку лесно да се стави го ова за да користите околу дома што треба да се прави целосно куќа се движи или само повремено да ги преуредите.Едноставно поставете го вашиот мебел до местото каде што сакате тоа со користење на мебел движат влошки дадени.Погоден за употреба на тешко дрво подови, laminates и тепих.Совршен мебел движат сида движење на предмети за домаќинството, како фрижидери, софи, кревети, бироа, кабинети и повеќе.Во мебел од четирите агли, додека во мебел движат тркала, секое движење на тркало под четири мали тркала, може да носи 200 kg/440 Lbs, па лесно можете да се движат мебел или тешки предмети.Елегантен изглед, фина изработка, прецизни димензија.Компактни димензии, лесен за чување, простор за заштеда на енергија.Лесно да се носат алатки, можете брзо и ефикасно работа.Спецификација : Материјал : ABS пластика, Steel Dimensions : 10x8cm(0.39x0.31in)(приближно)Боја : Црно-Red Eachmovingwheelcanbeloadedwith200kg440lbsquantity : 1 pc Note : Транзиција : 1cm=10мм=0.39 inch No мало пакет.Ве молиме овозможи 1-3мм грешка поради прирачник за мерење.pls бидете сигурни дека ќе не предвид пред да конкурираат.Поради разликата помеѓу различни монитори, сликата може да не ги одразуваат фактичката боја на објектот.Ви благодариме!.

Особините

Material:
ABS plastic, Steel
Dimensions:
10x8cm(0.39x0.31in)(approx)
Color:
Black&RedEachmovingwheelcanbeloadedwith200kg440Lbs
Quantity:
1 pc
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
No retail package. :
Please allow 1-3mm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :