.

753 на камерата Леќи на Камерата Заштитник за Samsung Note10/Note20, Мобилен Телефон, Камера со Заштитен Филм Задна Камера Заштитник за Samsung Note10/Note20(за Белешка 20 Црна+Сребро)

753 на камерата Леќи на Камерата Заштитник за Samsung Note10/Note20, Мобилен Телефон, Камера со Заштитен Филм Задна Камера

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Highdefinition, ultrathin прецизни и точноста дупка дизајн, ќе не блокира флеш кога преземање на слики.На високо ниво на транспарентност обезбедува оригиналниот висока резолуција на слики и видео записи.Чувајте го телефонот е оригинална светли бои.Направени од високо квалитетни алуминиумски легури метална рамка и калено стакло, 3 D сечење технологија може целосно да ги покрие криви агли и рабови. 360° заштита на леќите на камерата, со одлични нула отпор, да може ефективно да се спречи прашина и масло.Со користење на 1 : 1 оригинален дизајн, лесен за инсталација и употреба, без остатоци по демонтажа.Погоден за Samsung Note10/Note20. Функција : 1. Highdefinition, ultrathin прецизни и точноста дупка дизајн, ќе не блокира флеш кога преземање на слики. 2. На високо ниво на транспарентност обезбедува оригиналниот висока резолуција на слики и видео записи.Чувајте го телефонот е оригинална светли бои. 3. Направени од високо квалитетни алуминиумски легури метална рамка и калено стакло, 3 D сечење технологија може целосно да ги покрие криви агли и рабови. 4. 360° заштита на леќите на камерата, со одлични нула отпор, да може ефективно да се спречи прашина и масло. 5. Со користење на 1 : 1 оригинален дизајн, лесен за инсталација и употреба, без остатоци по демонтажа.Погоден за Samsung Note10/Note20. Спецификација : Предмет Тип : Телефон Камера Филмски Материјал : Алуминиум Легура + Калено Стакло Transmittance : 92.3 Применливи опрема : Погоден за Samsung Note10/Note20. Пакет Листа : 1 x Телефон Камера Филмот 1 x Ткаенина за Чистење.

Особините

Item Type:
Phone Camera Film
Material:
Aluminum Alloy + Tempered Glass
Transmittance:
92.3
Applicable equipment:
 Suitable for Samsung Note10/Note20.
Package List:
1 x Phone Camera Film 1 x Cleaning Cloth :