.

Шасија Случај се Справи, PC Рачка за ПЕРСОНАЛЕН Тест Клупата, Алуминиум Легура Отвори Шасија Платформа Рачка за Компјутер матична Плоча Chasis Школка Дел,Лесен за Инст?

Шасија Случај се Справи, PC Рачка за ПЕРСОНАЛЕН Тест Клупата, Алуминиум Легура Отвори Шасија Платформа Рачка за Компјутер

DEN 316.56

Износот
Во форма достапна за нарачката

【Високо-Квалитетни Материјали】Изработени од алуминиумска легура, тоа е издржлив за долго време се користи. 【Лесен за Употреба】Задебелена подобрен дизајн, лесно може да се земе вашиот тест платформа далеку од грчевито држејќи се за рачката. 【Лесно да се инсталира 】Едноставен и лесен за инсталација, случаен испорака на завртка. 【Професионален Дизајн】Chasis школка дел погоден само за нашиот тест платформа. 【Парична казна Изработка】Ергономски дизајн.Кул изглед, фина изработка, убава и издржливи. 1. Изработен од алуминиумска легура, тоа е издржлив за долго време се користи. 2. Задебелена подобрен дизајн, лесно може да се земе вашиот тест платформа далеку од грчевито држејќи се за рачката. 3. Едноставен и лесен за инсталација, случаен испорака на завртка. 4. Chasis школка дел погоден само за нашиот тест платформа. 5. Ергономски дизајн.Кул изглед, фина изработка, убава и издржливи.Карактеристики : Материјал : Алуминиум Легура Боја : Црна Димензии : Прибл. 22x2.5x1.5cm/8.66x0.98x0.59inch Пакет Листа : 1 x Справи со 1 x Завртка Пакет.

Особините