.

Перат Пелена за Возрасни, Крпа за Возрасни Пелена Добра Апсорпција Breathability Водоотпорен Дише Обновливи Прилагодливи Возрасни Nappy, Крпа Пелена Nappy

Перат Пелена за Возрасни, Крпа за Возрасни Пелена Добра Апсорпција Breathability Водоотпорен Дише Обновливи Прилагодливи

DEN 549.36

Износот
Во форма достапна за нарачката

Добро Breathability : Водоотпорен и дише филм, повеќе дише, долгорочна употреба, без пелена осип, поудобно да се користи, еднократно, без несакани истекување.Издржливи : надворешниот слој има композитни еластична водоотпорен TPU филм, висока еластичност и затегнувачка цврстина, добри флексибилност, и може да се мијат многу пати без деформација или оштетување.Отворање Дизајн : задниот дел половината на пелена може да се отвори, и пелена може да се стави, и на абсорбента пелена може да се земе надвор и ги изми и емитувана одделно од пелена.Карактеристики : Мека нога дизајн, дополнителни гумени бендот на грбот, повеќе удобно се вклопуваат, висока половината три гради тока може да се прилагоди на големината, рециклира, економски и еколошки.Добра Апсорпција на Вода : По мокрењето, на урината ќе брзо се апсорбира во (средниот слој) промена на подлога преку обвивка, и ткаенина која допира возрасни кожа има само малку влажни чувство.Спецификација : Предмет Тип : Крпа Возрасни Пелени Материјал : Крпа Пелени : Нема Пелени (ве Молиме да ги Купите Појавување Пелени да се Користи Заедно) Соодветна за Публиката : За Возрасни, Стари лица е Применливо Половината Обемот : Прибл. 35-125cm / 13.8-49.2 во (во рамките на 180 Kg) е Применливо Луѓе : За Постарите лица, Хендикепираните лица, Бремените Жени и Други Возрасни лица со Неповолно Мобилност.Пакет Листа : 1 x Крпа Возрасни Пелена Забелешка : Пелени : Нема пелени (ве молиме да ги купите појавување пелени да се користи заедно) 1. Пелени се користи за да се поправи нанометри урина влошки или хартија, пелени.Тие немаат апсорпција на вода функционира, но само водоотпорен функција.Тие треба да се користат со апсорпција на вода додатоци. 2. Задниот крај на пелена или пелена треба да бидат ставени во обвивка крпа и не се изложени, така што тоа е полесно да се игра на функцијата на поставата крпа за брзо да навлезат урина и чувајте го сув. 3. На пелена нога се водат појас мора да биде поблизок до корисникот нога, во спротивно, корисникот ќе сврти или да се движат, што ќе предизвика истекување на урина странично и влажна облека или кревет листови. 4. Неопходно е да се промени менување на подлога или пелена во време, и на промена на интервал треба да се разгледа со апсорпција на вода од додатокот и урина за јачина на корисникот.

Особините

Item Type:
Cloth Adult Diapers
Material:
Cloth
Diapers:
No Diapers (Please Purchase Matching Diapers to Use Together)
Suitable for the Crowd:
For Adults, Elderly
Applicable Waist Circumference:
Approx. 35-125cm / 13.8-49.2in (within 180Kg)
Applicable People:
For the Elderly, the Disabled, Pregnant Women and Other Adults with Inconvenient Mobility.
Package List:
1 x Cloth Adult Diaper :
Note:
Diapers:
No diapers (please purchase matching diapers to use together)
1. Diapers are used to fix nanometer urine pads or paper diapers. They have no water absorption function but only waterproof function. They need to be used with water absorption accessories. :
2. The back end of the diaper or diaper should be placed in the lining cloth and not exposed, so that it is easier to play the function of the lining cloth to quickly penetrate urine and keep it dry. :
3. The diaper leg stretch belt must be close to the user's leg, otherwise the user will turn over or move, which will cause urine leakage sideways and wet the clothes or bed sheets. :
4. It is necessary to change the changing pad or diaper in time, and the change interval should consider the water absorption of the accessory and the urine volume of the user. :