.

Око Маска, Пареа Око Маска, да се Релаксираат Удобно Исчезнат Око Торби за Подобрување на Спиење за Око Слабее, Темно Круг(A3508 Лаванда)

Око Маска, Пареа Око Маска, да се Релаксираат Удобно Исчезнат Око Торби за Подобрување на Спиење за Око Слабее, Темно Круг(A3508

DEN 306.96

Износот
Во форма достапна за нарачката

Топла пареа терапија, да се смири и да се релаксираат вашите очи, олеснување на око умор и напнатост, грижа за здравјето на око.Усвојува мека и кожа-пријателски материјал, безбедно и не-иритирачки, удобен за носење.Исчезнат темно круг и око торби, подобрување на спиење, промовира око на микроциркулацијата.Погодна за луѓе кои работат прекувремено, да останат до доцна и за играње мобилен телефон или има долга-терминот око замор.Постојана температура топла облога за технологија, ослободување околу 40°C топла пареа, придавам влогови на око кожата.Функција : 1. Топла пареа терапија, да се смири и да се релаксираат вашите очи, олеснување на око умор и напнатост, грижа за здравјето на око.2. Постојана температура топла облога за технологија, ослободување околу 40°C топла пареа, придавам влогови на око кожата.3. Исчезнат темно круг и око торби, подобрување на спиење, промовира око на микроциркулацијата.4. Усвојува мека и кожа-пријателски материјал, безбедно и не-иритирачки, удобен за носење.5. Погодна за луѓе кои работат прекувремено, да останат до доцна и за играње мобилен телефон или има долга-терминот око замор.Спецификација : Состојба : 100% Сосема New Item Тип : Око Mask Optional Тип : Камилица, Lavender Quantity : 7pcs Ingredients : Камилица Пареа Око Маска : Камилица, Активиран Јаглерод, Лаванда Пареа Око Маска : Лаванда, Активира Carbon Function : Избледи темни кругови под очите, олеснување на око замор и помогне sleep Applicable Луѓе : долготрајната употреба на компјутер, мобилен телефон читање, висок притисок и други групи Пакет Листа : 1 х Сет на Пареа Око Маска(7pcs)Забелешка : За пациентите со болести на очите (како што се глауком) и повреда или оток околу очите, ве молиме да користите под водство на лекар.Поради индивидуалната чувствителност на кожата разлики, ако температурата е премногу висока за време на употреба, препорачливо е да се користат внимателно за да спречите оштетување на кожата.Овој производ е за еднократна употреба, не повторна употреба.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Eye Mask
Optional Type:
Chamomile, Lavender
Quantity:
7pcs
Ingredients:
Chamomile Steam Eye Mask
Function:
Fade dark circles under the eyes, relieve eye fatigue and help sleep
Applicable People:
Long-term use of computer, mobile phone reading, high pressure and other groups
Package List:
1 x Set of Steam Eye Mask(7pcs) :
For patients with eye diseases (such as glaucoma) and injury or swelling around the eyes, please use it under the guidance of a doctor. Due to individual skin sensitivity differences, if the temperature is too high during use, it is recommended to use it carefully to prevent skin damage. This product is disposable, do not reuse. :