.

12x48x3/32 Црвено-2x2 Twill Карбонски Влакна со Kevlar Хибрид Fiberglass Плоча Одбор Лист Панел Сјајни Една Страна

12x48x3/32 Црвено-2x2 Twill Карбонски Влакна со Kevlar Хибрид Fiberglass Плоча Одбор Лист Панел Сјајни Една Страна

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Листата е за еден карбонски влакна со kevlar хибрид панел. (12"x48"x3/32").Панелот има еден слој од карбонски влакна со fiberglass поддршка за дебелина.На површината има УВ заштитен сјајни јасно грб.Овој панел е сјајни една страна.Направен во U. S. A. ****** Нашите панели се рака лежеше од мувла.Затоа дебелината е (+-) но, не треба да биде премногу далеку надвор.Рабовите на панел не се готови.Ние не песок или готови рабовите по одвојување на панел од мувла.Панелот е беспомошна и нема да се придржува кон криви површината.****** Достапни дебелина : 1/32", 1/16", 3/32", 1/8", 3/16", 1/4".Достапни големини : (6"x12") (6"x18") (6"x24") (6"x30") (6"x36") (6"x42") (6"x48") (6"x54") (6"x60") (6"x66") (6"x72") (6"x78") (6"x84") (6"x90") (12"x12) (12"x18") (12'x24") (12"x30") (12"x36") (12"x42") (12"x48") (12"x54") (12"x60") (12"x66") (12"x72") (12"x78") (12"x84") (12"x90") (18"x18") (18"x24") (18"x30") (18"x36") (18"x42") (18"x48") (18"x54") (18"x60") (18"x66") (18"x72") (18"x78") (18"x84") (18"x90") (24"x24") (24"x30") (24"x36") (24"x42")(24"x48") (24"x54") (24"x60") (24"x66") (24"x72") (24"x78") (24"x84") ((24"x90") (30"x30") (30"x36") (30"x42") (30"x48") (30"x54") (30"x60") (30"x66") (30"x72") (30"x78") (30"x84") (30"x90") (36"x36") (36"x42")(36"x48") (36"x54") (36"x60") (36"x66") (36"x72") (36"x78") (36"x84") (36"x90") (42"x42") ((42"x48") (42"x54") (42"x60") (42"x66") (42"x72") (42"x78") (42"x84") (42"x90") (48"x48") (48"x54") (48"x60") (48"x66") (48"x72") (48"x78") (48"x84") (48"x90") ********Одредени големини се премногу големи за превозот******** ве Молиме контактирајте со нас за повеќе информации.

Особините