.

Мал Круг Виси На Вратот Фан Преносни Мини Електричен Вентилатор Три Брзина Електричен Вентилатор Со Вградената Батерија На Испорака За Надворешна Патување Употре

Мал Круг Виси На Вратот Фан Преносни Мини Електричен Вентилатор Три Брзина Електричен Вентилатор Со Вградената Батерија

DEN 400.80

Износот
Во форма достапна за нарачката

ОДРЖЛИВОСТ:вградената батерија 1200m Ah, ТИП‑C полнење порта, тоа може да работи континуирано за 2-6 часа откако беше целосно наполнета.ПРЕНОСНИ:Преносни виси на вратот фан, може да се закачи на врат со lanyard, многу погоден за патување, пешачење, канцеларијата на работа, вежбање, итн.СОФИСТИЦИРАН ДИЗАЈН:Мали и преносливо, мини и кул, лесно да се носат со вас, и исто така, може да биде ставен на десктоп, кој е поедноставен.ПРЕДНОСТ:20 decibel brushless мотор, кул природен ветер, тивко ја придружува вас, три брзини на ветрот моќ, едно копче за да го вклучите.ВИСОКО-КВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ:Направени од високо квалитетна ABS материјал, носат-отпор, оваа мини и преносни фан е издржлив за долго време се користи.Функција : 1. Вградената батерија 1200m Ah, ТИП‑C полнење порта, тоа може да работи континуирано за 2-6 часа откако беше целосно наполнета. 2. Преносни виси на вратот фан, може да се закачи на врат со lanyard, многу погоден за патување, пешачење, канцеларијата на работа, вежбање, итн. 3. Мали и преносливо, мини и кул, лесно да се носат со вас, и исто така, може да биде ставен на десктоп, кој е поедноставен. 4. 20 decibel brushless мотор, кул природен ветер, тивко ја придружува вас, три брзини на ветрот моќ, едно копче за да го вклучите. 5. Направени од високо квалитетна ABS материјал, носат-отпор, оваа мини и преносни фан е издржлив за долго време се користи.Спецификација : Предмет Тип : Фан Материјал : АБС Боја : Како што е прикажано на сликата Тежина : Околу.174g/6.1 оз Напон : 5 V Струја : 1А Моќ : 0.8 W-3.4 W Батерија : литиум Полимер батерија 1200m Ah (вклучени) Време на Полнење : Околу 1,5 часа Користење Време : Околу 2-6 часа Како да го Користите Притиснете на прекинувачот копче еднаш за да го вклучите вентилатор за 1 опрема, притиснете за вториот време да се сврти на фан за 2 опрема, притиснете за третиот време да се сврти на фан за 3-опрема, и притиснете за четврти пат да исклучување на вентилаторот.Пакет Листа : 1 x Фан 1 x Упатството 1 x USB Кабелот 1 x Lanyard 3 x Налепница Забелешка : Набљудувачите не се калибрира истата точка боја се прикажани во фотографии може да се покажуваат малку различен од вистинскиот објект.Ве молиме да земете во реалниот како стандард.

Особините

Item Type:
Fan
Material:
ABS
Color:
As shown in the picture
Weight:
Approx.174g/6.1oz
Voltage:
5V
Current:
1A
Power:
0.8W-3.4W
Battery:
Polymer lithium battery 1200mAh (included)
Charging Time:
About 1.5 hours
Use Time:
About 2-6 hours
How to Use :
Press the switch button once to turn on the fan for 1st gear, press it for the second time to turn on the fan for 2nd gear, press for the third time to turn on the fan for 3rd gear, and press for the fourth time to turn off the fan. :
Package List:
1 x Fan :
1 x Instruction Manual :
1 x USB Cable :
1 x Lanyard :
3 x Sticker :
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :