.

Лицето Sprayer, се Соочуваат со Рака, Лицето за нега на кожата на Лицето за Хидратантна Нега на Кожата на Лицето за Жените Девојка(【Цреша Прав】)

Лицето Sprayer, се Соочуваат со Рака, Лицето за нега на кожата на Лицето за Хидратантна Нега на Кожата на Лицето за Жените

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ : Нано магла sprayer е многу лесен за употреба, се задржи вашата кожа хидрирани и донесе уникатно искуство.НАНОТЕХНОШКА : Нано магла, лесно да се апсорбираат, голема магла, влага и да се направи кожата непречено бела.Со 50МЛ капацитет на резервоарот за вода.ПРАКТИЧНА настава : Нано магла sprayer може да додадете чиста течност и хранлив раствор, обезбеди исхрана за вашата кожа.Micron фина магла исхрана продира до дното на кожата за да се постигне навлажнувачки ефект.ШИРОКО се КОРИСТИ : можете Да додадете течност : минерална вода, етерични масла, ароматерапијата течност, млеко, тонер.(предлог : тест пред додавање, така што нема да се блокираат atomizer.).БРЗА АПСОРПЦИЈА : Навлажнувачки пред шминка и може да се користи за шминка амбиент.Тоа може да рамномерно покривање на лицето, брзо да навлезе во порите на површината на дното на кожата и да промовира брза апсорпција на хранливи материи.Функција : 1. Нано магла, лесно да се апсорбираат, голема магла, влага и да се направи кожата непречено бела.Со 50МЛ капацитет на резервоарот за вода.2. Може да додадете чиста течност и хранлив раствор, обезбеди исхрана за вашата кожа.Micron фина магла исхрана продира до дното на кожата за да се постигне навлажнувачки ефект.3. Навлажнувачки пред шминка и може да се користи за шминка амбиент.Тоа може да рамномерно покривање на лицето, брзо да навлезе во порите на површината на дното на кожата и да промовира брза апсорпција на хранливи материи.4. Тоа трае околу 40 минути за полнење и трае околу 30 минути.Поставување на време за користење како 5 минути за автоматски да спијам.Ако треба да се продолжи со користење на, ве молиме кликнете на "да" копче повторно.5. Може да додадете течност : минерална вода, етерични масла, ароматерапијата течност, млеко, тонер.(предлог : тест пред додавање, така што нема да се блокираат atomizer.)Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Објект од Типот : Нано Sprayer Material : ABS Факултативна Боја : Бела, Розова Капацитет : 50ml Battery : литиум Полимер батерија 502030 Atomization Вози Фреквенција : 110 KRated Текст : 5 V/ 0.3 APower : 2 W Пакет Листа : 1 x-Домаќин 1 x USB Cable Note : 1. Не додавајте чиста вода, која ќе да спреј монистра.2. Ве молиме додадете природна минерална вода, не додадете чиста вода и дестилирана вода, која ќе предизвика сиромашните atomization ефект.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nano Sprayer
Material:
ABS
Optional Color:
White, Pink
Capacity:
50ml
Battery:
Polymer lithium battery 502030
Atomization Drive Frequency:
110K
Rated Input:
5V/ 0.3A
Power:
2W
Package List:
1 x Host  :
1 x USB Cable :
1. Do not add pure water, which will to spray beads. :
2. Please add natural mineral water, do not add pure water and distilled water, which will cause poor atomization effect. :