.

Воздухот Овлажнител, Ладење Рачни Misting Фан, USB Полнење Лице Навлажнувачки за Домашни Канцеларии

Воздухот Овлажнител, Ладење Рачни Misting Фан, USB Полнење Лице Навлажнувачки за Домашни Канцеларии

DEN 273.36

Износот
Во форма достапна за нарачката

Една машина со повеќе функции, два во еден за навлажнувачки и ладење.Деликатни спреј на молекулите на водата не се топи шминка, но храни дехидрирана кожа и ја прави вашата кожа полна со вода.Мекото TPU фан ножеви автоматски ќе престане, во случај на пречки, спречување на раката повреда.Фан е мал и компактен, па тоа е многу погодно да се преземат за време на жешките денови.Користете USB за полнење да се појави, можете да се поврзете со различни USB порти, што полнење повеќе погодно.Функција : 1. Една машина со повеќе функции, два во еден за навлажнувачки и ладење.2. Деликатни спреј на молекулите на водата не се топи шминка, но храни дехидрирана кожа и ја прави вашата кожа полна со вода.3. Мекото TPU фан ножеви автоматски ќе престане, во случај на пречки, спречување на раката повреда.4. Фан е мал и компактен, па тоа е многу погодно да се преземат за време на жешките денови.5. Користете USB за полнење да се појави, можете да се поврзете со различни USB порти, што полнење повеќе погодно.Спецификација : Состојба : 100% Сосема New Item Тип : Рачни Спреј Fan Color : White Material : ABS, TPUWater Капацитет на Резервоар : 30ml Power Набавка : USB Charging Battery Капацитет : 500 mah Battery Модел : 14500 Charging Време : Околу 2 Hours Gears : 2 Gears Water-Додавање Метод : Отстранување на силиконска маска на задната страна на производот, се прелива минерална вода во резервоарот за вода, и да се приклучиш на гума приклучок во водата доводното кога е полна.Инструкции : 1. До копчето е фан вклучите, кликнете уште еднаш за бавна брзина, кликнете повторно за брзо расте, кликнете на трети време за да го исклучите фан;2. На дното копчето е префрлање на вода надополнување метар, кликнете на неа за да ја отворите спреј, и кликнете повторно да се затвори спреј;3. На црвено светло е вклучено кога полнењето на црвено светло се исклучува кога е полна, и сина светлина е од кога се работи.Пакет Листа : 1 x Главниот Machine1 x USB Кабел.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Handheld Spray Fan
Color:
White
Material:
ABS, TPU
Water Tank Capacity:
30ml
Power Supply:
USB Charging
Battery Capacity:
500 mah
Battery Model:
14500
Charging Time:
About 2 Hours
Gears:
2 Gears
Water-Adding Method:
Remove the silicone cover on the back of the product, pour mineral water into the water tank, and plug the rubber plug into the water inlet when it is full.
Instructions:
1. The up button is the fan switch, click it once for slow speed, click again for fast speed, click the third time to turn off the fan; :
2. The bottom button is the switch of the water replenishment meter, click it to open the spray, and click again to close the spray; :
3. The red light is on when charging, the red light is off when it is full, and the blue light is on when working. :
Package List:
1 x Main Machine :
1 x USB Cable :