.

Лепак Точки 1/2 - Супер Високи Капи - Низок Профил, Лепак Точка, Пакување од 4000 (GD104)

Лепак Точки 1/2 - Супер Високи Капи - Низок Профил, Лепак Точка, Пакување од 4000 (GD104)

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Низок Профил, Лепак Точки се идеални за рамна и мазна површина.Точките се пакуваат во удобен фармацевт pack; Супер високи капи сила трајно да обезбедува објектите за практично секоја рамна површина.Точка дебелина 1/64"; Обврзници веднаш; Лепете хартија, картони, бизнис или одговор картички да примероци.Јасно точки отстрани чисто и лесно, Не-токсични, без мирис и ФДУ во согласност. 1/2" - Супер Високи Капи Лепак Точки - Низок Профил.Низок Профил, Лепак Точки се идеални за рамна и мазна површина.Точките се пакуваат во удобен фармацевт пакет.Супер високи капи сила трајно да обезбедува објектите за практично секоја рамна површина.Точка дебелина 1/64".Обврзници веднаш.Лепете хартија, картони, бизнис или одговор картички да примероци.Јасно точки отстрани чисто и лесно.Побрзо и побезбедно од топла лепак пиштоли.Не-токсични, без мирис и ФДУ во согласност.

Особините