.

Коса Отстранување Восок Ленти, 500Pcs за Еднократна употреба Не-Плетени Бела Убавина Отстранување на Влакна, Хартија, Професионални Beatuy Салон за депилација Восок Хар?

Коса Отстранување Восок Ленти, 500Pcs за Еднократна употреба Не-Плетени Бела Убавина Отстранување на Влакна, Хартија, Професионални

DEN 671.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

Натпреварот со depilatory восок, тоа може да се отстрани косата брзо и ефикасно.Лесен за употреба, главно се користи за раце, нозе, underarms и други делови.Мала тежина и во мали димензии, лесно за чување и да се носи, да ви донесе олеснување.Направени на квалитет не-плетени ткаенини, мека и кожа-пријателски, нема штета на кожата. 500pcs на отстранување на влакна depilatory хартија се на располагање за користење, голема количина, доволно да ги задоволи вашите потреби.Функција : 1. Натпреварот со depilatory восок, тоа може да се отстрани косата брзо и ефикасно. 2. Лесен за употреба, главно се користи за раце, нозе, underarms и други делови. 3. Мала тежина и во мали димензии, лесно за чување и да се носи, да ви донесе олеснување. 4. Направени на квалитет не-плетени ткаенини, мека и кожа-пријателски, нема штета на кожата. 5. 500pcs на отстранување на влакна depilatory хартија се на располагање за користење, голема количина, доволно да ги задоволи вашите потреби.Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Објект од Типот : Отстранување на Влакна Восок Хартија Количина : 500pcs Употреба : се Користи со depilatory восок Големина : Прибл. 20 x 7cm / 7.9 x 2.8 во Пакет Листата : 5 x Кеси на Отстранување на Влакна Восок Хартија(500pcs во Вкупниот) Забелешка : Овој производ може да се отстрани прекумерна коса на екстремитетите и прегратки во кратко време да се постигне целта на мазност.Тоа е едноставен, лесен и брз за употреба, и го отстранува непристојни тело коса.1. Влажни влакнести дел со топла и влажна крпа, ќе се применуваат depilatory восок за коса, а потоа се држи на depilatory хартија на кожата по должината на косата, повлечете ја нагоре во однос на косата, континуирано, за три до четири пати, се повторува се додека косата е се чистат.2. По отстранување на косата, користете поправка течност за да се заштити кожата.3. За тешко или избричи косата, ако не можете да се отстранат еднаш, ќе може да продолжи да се користи следниот ден.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Removal Wax Paper
Quantity:
500pcs
Usage:
Use with depilatory wax
Size:
Approx. 20 x 7cm / 7.9 x 2.8in
Package List:
5 x Bags of Hair Removal Wax Paper(500pcs in Total) :
Note:
This product can remove the excessive hair on the limbs and armpits in a short time to achieve the purpose of smoothness. It is simple, convenient and rapid to use, and removes indecent body hair.1. Wet the hairy part with a warm and damp towel, apply the depilatory beeswax to the hair, and then stick the depilatory paper to the skin along the hair, pull it up against the hair, continuously for three to four times, repeat until the hair is cleaned.2. After removing hair, use repair fluid to protect skin.3. For hard or shaved hair, if you can't remove it once, you can continue to use it the following day. :