.

Modelones Гел лак за Полнење со U V Светлина, 6 Бои Впие Исклучување Гел лак, Преносни Мини Лекување LED Светилка, НЕЗАВИСНИ ЖЕНСКИ Стил Гел Комплет за Нокти Салон DIY Божиќ П?

Modelones Гел лак за Полнење со U V Светлина, 6 Бои Впие Исклучување Гел лак, Преносни Мини Лекување LED Светилка, НЕЗАВИСНИ

DEN 851.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

????Она што Ќе Добиете : Modelones 2021 Надгради Гел лак за Полнење со 6 W U V Светлината LED Помине Светилка, 6 X ДОБРО ОДБРАНИ НЕЗАВИСНО ЖЕНСКИ стил бои (7ml секое шише), 2 x Нема да ја бришам Сјајни База & Горниот Слој (10ml секое шише), 9 X Професионален Маникир Алатки, Modelones СИТЕ-ВО-ЕДНО дома гел лак на ноктите комплет може да се помине уметност салон на квалитет, опрема за мала надокнада. ????Долготрајни и Лесно Апликација : Modelones гел лак во собата може да долготрајни за 28+ дена со совршен сјај под соодветна апликација, анти-chipping, врвен пигментирани, незаменлива сјај заврши.Лесен за употреба, идеален за нокти салони.????Тоа е одлична идеја за подарок за Божиќ, Денот на Вљубените, Роденден, Денот на Мајката и Свадба Годишнината. ????Преносни Мини LED Светло Гел Ноктите Полнење Со USB Порта : Modelones РАСКЛОПНА U V помине светилка со висока класа 365nm+408nm извор на светлина за да се излечи сите видови на гел лак, Не-штетни за очите и Не-blacken на кожата, 45s и 60-тите 2 тајмери режими.Таа поддржува за моќ банка која е пренослив за да го носат надвор!. ????Здрава & Заверена Суровост-Слободно : Modelones 6 бои Впие-оф гел лак постави направени на 11 Не-Токсични состојки, да ги исполнуваат U. S. безбедносни барања и карактеристики на FDA Сертификат, ниска мирис, paraben & суровост-Бесплатно, без груби состојки или лепила, не би го оштети вашиот ноктот. ????Ние се Грижиме За Вас : Различни извори на светлина, го следи и обложување поседува различна боја нијанси.Кожата тестирање пред да го користите е потребно.Ве молиме да го прочитате упатството за гел лак за полнење за повеќе детали.Добредојдовте да не контактирате доколку имате какви било прашања или проблеми.Нашиот сигурен Услуги на Клиентите ќе бидат сигурни дека за да се одговори во рок од 24 часа и да понудат соодветни решенија за вас.

Особините