.

BECROWMUS Bluetooth Контрола iPhone 6P/7P/8P/XS Max 195FT/60M IPX8 Водоотпорен случај Професионални Нуркање Подводно Пливање Сурфање Нуркањето Куќа Фото Видео со Широк Агол Купола Порта Л?

BECROWMUS Bluetooth Контрола iPhone 6P/7P/8P/XS Max 195FT/60M IPX8 Водоотпорен случај Професионални Нуркање Подводно Пливање

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Вклучување на мобилен телефон Bluetooth,поврзете се на нуркање домување Bluetooth уред(Bluetooth име е врз основа на реалните дисплеј).Но вие не може да користите други функции како што се прави повик или да пребарувате на web, кога iphone е во случајот.Ако dew кондензацијата се појавува, извадете го телефонот од нуркање случај и ги исклучите кондензација на водоотпорен случај и телефонот со мека и сува крпа.BECROWMUS i Phone 6 P/7 P/8 P/XS Max Bluetooth Контрола Подводни Професионални [60m/195ft] Нуркање Случај Компатибилен со : Apple i Phone 6plus/7plus/8plus/XS Max Материјал : PC, ABS Максимална длабочина : 60m(195ft) температура : 0-40℃ Карактеристики : -Bluetooth Контрола -Максимална 60m длабочина водоотпорен. -Водоотпорен, shockproof, dustproof, не се лизга, antifreeze, отпорно на гребење, носат-отпорни, капка-отпорни Bluetooth Спарување Пред користење на нуркање домување,вклучете ја bluetooth копчето и LED светло flasges.Тоа се прави за авантурист!. ★ОНА што ЌЕ ДОБИЕТЕ - 1*BECROWMUS подводни телефон случај;1* широк агол леќа;1* врвка за околу рака; 1*леќа капа;1*фиксна рамка за iphone 6 P/7 P/8 P;1*фиксна рамка за iphone XS MAX;1*резервни О-прстен;1* Прашина платно (12-месечна гаранција, и пријателски услуги на клиентите ).СТРУЧНО ТЕХНИЧКА ПОМОШ : Вистински експерти на располагање 24/7 за да им помогне со поставување на поврзување, прашања, проблеми и многу повеќе. ★Максимална Нуркање Вода, Длабочината : 60 Метри (195 стапки). ★Bluetooth Контрола и може да се инсталира на Monopod, Tripod, Стабилизатор, буквален за мрежа или други фотографија додатоци.Исто така погоден за дождливо, снежните и други екстремни средина.Пред да се нурне во вода, ве молиме да се направи судењето употреба на оваа ставка за да бидете сигурни дека ги знаете сите функции и водоотпорен тест. ★Оваа точка одговара за i Phone XS/XR/X/8/7/6.Идеално за нуркање, сурфање, нуркањето, скијање, kayaking, јахти или други активности на отворено.Можете да ги користите назад и предната камера, земајќи ги сликите или видео записите. Овој случај се користи за заштита на вашиот iphone и преземање на голем слики кога сурфање, нуркање, нуркањето, скијање, kayaking или други активности на отворено. се движи во краток период на време во голема температурна разлика можат да предизвикаат кондензација на внатрешниот површината на нуркање случај.Вие ќе добиете многу јасни слики без рефлексија. Не го оштетат водоотпорен О-прстен и да бидат сигурни дека нема прашина, нечистотија , други остатоци помеѓу О-прстен и нуркање случај да се избегне протекување. -Јасна слика за гледање и лесно контрола подводни.IPX8 стандард водоотпорен ниво.Вклучи камерата appilcation,со еден клик на копче за фотографирање за да правите фотографии.И да ги користите по сите испари водата.

Особините