.

WAGA 20pcs Крпа Салфети - 12 x 12 Инчи Полиестер Табела Салфетки Ресторан на Вечера Свадба Банкет Оркестарот Материјали Партија Декорација Салфетки со Hemmed Рабови - Одлично

WAGA 20pcs Крпа Салфети - 12 x 12 Инчи Полиестер Табела Салфетки Ресторан на Вечера Свадба Банкет Оркестарот Материјали

DEN 575.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

?????ГОЛЕМИНА / ДИМЕНЗИИ - 11.8 x 11,8 Инчи, секој може да се справи со овие салфети со леснотија, една десетина (20 парчиња) по пак, на 20-пакет ви обезбедува доволно крпа салфетки за сите ваши домаќинство потреби за секојдневна!. ?????ПРОИЗВОД / МАТЕРИЈАЛ - Произведени со користење на совршен 100% Високо-одделение Полиестер?овие крпа салфети се меки и абсорбента, брзо сушење, и висок квалитет!Секој салфетка е внимателно да се намали и пораби од најдобрите квалитет Полиестер ткаенини со несебична полите, премија издржливи, еластични ткаенина нема да избледи, rip или времето. ?????ЛЕСНА, ЕДЕН-ПАРЧЕ ДИЗАЈН - Преклопени над hemmed рабови за елегантен изглед, постојат 14 светли и живописни цврсти бои за да изберете од, според вашите желби и расположение.Направи твојот живот полн со боја!. ?????МАШИНА ПЕРАТ - Лесна за перење пари во вашата машина за перење и сушење брзо за лесно грижа, овие трајни крпа салфетки може да биде машина за мијат повеќе пати во ладна вода, без нивната боја исчезнат, толку чистење и одржување се бриз. ?????ОДГОВАРА ЗА Овие крпа салфетки не само што се добри за настани и деловни поставки но направи одлична за домашни прилагодувања, како и!Да ги користите како хотел салфетки, свадба прием салфетки, ресторан салфетки, банкет табела салфетки и како партија табела салфетки!.Спецификација : Материјал : 100% полиестер Облик : плоштадот Димензии (ширина x должина) : 30x30 cm / 12x12 инчи Високо-квалитетни материјали : Висок квалитет на салфетки направен од 100% полиестер материјал може да се обезбеди најдобри резултати; Ако е потребно, железо на салфетка за да се направи тоа да се издвоите.Домот салфетки : Додавање на овие домот салфетки ќе додадете еден допир на елеганција на вашата трпезариска маса и да се помогне во подобрувањето на вашата јадење искуство.Силна практичност : На салфетки се направени од обичен боја, погодна за секоја прилика, без разлика дали тоа е некој настан или рутински семејство вечера; покрај тоа, тие се многу погодни за хотели, ресторани и свадба настани бидејќи тие се надополнуваат на оркестарот.Кога ќе се ставаат на маса, тоа може да биде уредно здипли, го завитка во садови сет, итн., за понатамошно зголемување на атрактивноста на табелата.Грижа инструкции : На салфетки може да се употребуваат, па за миење/фен може да се користи.Еве некои препораки за најдобрите употреба : -Може да се мијат во температури до 40 ? -Измијте бои одделно-Сува на ниска температура за 15 минути -не користете ткаенина омекнувач Пакетот вклучува : 1*Салфетка крпа.

Особините

Material:
100% polyester
Shape:
square
Dimensions (width x length):
30x30 cm / 12x12 inches :
High-quality materials:
High-quality napkins made of 100% polyester material can provide the best results; :
If necessary, iron the napkin to make it stand out. :
Elegant napkins:
Adding these elegant napkins will add a touch of elegance to your dining table and help enhance your dining experience. :
Strong practicality:
The napkins are made of plain color, suitable for any occasion, whether it is an event or a routine family dinner; :
In addition, they are very suitable for hotels, restaurants and wedding events because they complement the decor. :
When placed on the table, it can be neatly folded, wrapped in a tableware set, etc., to further enhance the attractiveness of the table. :
Care instructions:
The napkins can be reused, so a washer/dryer can be used. :
Here are some recommendations for best use:
-Can be washed at temperatures up to 40 ? :
-Wash colors separately :
-Dry at low temperature for 15 minutes :
-Do not use fabric softener :
Package includes:
1*Napkin cloth