.

Колби Алкохол Крстарење Торбичка за Обновливи искористиш приликата Алкохол Патување Пиење Колба Concealable Пластични Колби кеси со Инка (4-3-3 FlaskKit)

Колби Алкохол Крстарење Торбичка за Обновливи искористиш приликата Алкохол Патување Пиење Колба Concealable Пластични Колби

DEN 239.52

Износот
Во форма достапна за нарачката

10 колби во 3 димензии, 8oz x3, 16oz x3, 32oz x4, за различни потреби, и пакет доаѓа со 1 инка за пренесување на течност.BPA FREE - Висок Квалитет на Храна Одделение Пластика, Мирис Доказ, и Течење Доказ.Расклопна, Freezable, Floatable, и Еднократно.Погоден за донесување liquors на патувања, добро и за доведување вода, пијалаци, вино и повеќе кога ќе театарот, кампување, риболов и вршење на други активности.Направени со НЕ-МЕТАЛНИ Материјали, Undetectable by X-Ray Скенери, и Други Детектори.Уживате Во Пијалок.Никаде.Спецификација : Боја : Транспарентна Волумен : 8oz, 16oz, 32oz Материјал : Храна Одделение Пластични Карактеристики : - Безбедно и Издржливи Колби : Овие колби се направени од пластични материјали, храна одделение, BPA free, без мирис, здрава и безбедна, не е лесно да се скрши, издржливи.Пијалоци колби се перат, лесно може да се чистат со чиста вода и сапун за да се повторуваат користење, можат да обезбедат долг животен пат.Concealable пластични колби може да се свитка за лесно складирање, завртка капа може да помогне да се печат торба цврсто, не истекува, многу корисно за превоз со кога ќе излезе. - Повеќенаменски Апликации : Многу погодна за донесување liquors на патувања, вие исто така може да донесе пијалаци, вода, вино, итн.кога кампување, риболов, да оди на театар и повеќе.Пакетот Вклучува : Четири : 4 x 32oz Колба Три : 3 x 16oz Колба Три : 3 x 8oz Колба One : 1 x Слободни Инка ИНСТРУКЦИИ : - ве Молиме да се мијат пред употреба. - Измијте колба со сапун и вода, исплакнете темелно, се надува колба со малку воздух, да се претвори наопаку со капа надвор, и нека се исуши. - Користете инка да се пополни Колба за да нема повеќе од 80% од неговиот капацитет. - Држете го Колба со spout нагоре и да се притисне за да се протера воздух додека течноста е во spout. - Се препорачува да се отстрани и да ги отфрлите O-Прстени од капи, и пресврт капи како тесни што е можно за да се избегне какво истекување. - Не Се Пополни Со Газирани Пијалаци.

Особините